2777
2789
عنوان

دعاگو

122 بازدید | 6 پست

خدایا هر دختری ک ب دنبال دوس پسر و رابطه پوچ وبی هدف نمیره با اینکه نیاز داره،ولی خودش ارزان نمیفروشه

یک همسر نمونه وعاشق نصیبش کن

وهر کس ک با نصیحت من یا با دوس پسرش کات میکنخ،ویا کلا دوس پسر نمیگیره،زود از چیزی ک فکرش رو نمیکنخ،یک ازدواج موفق نسیبش کن🙏🙏❤❤

ازدواج که از آسمون نمیاد      باید بلاخره همو ببینن یه مدت با هم قرار بذارن...... آره اونایی که فقط با قصد دوستی میرن جلو کارشون اشتباهه ولی ازدواج دیگه سنتی نیست که مادر دختر خاله پسر خاله عمه بیاد آشنا کنه    باید با هم دختر پسر دوست بشن بعد ازدواج کنن

ازدواج که از آسمون نمیاد      باید بلاخره همو ببینن یه مدت با هم قرار بذارن...... آره ...

اره ولی مبشه اشنایشون رو با جریان دو خانواده باشه،بدون سو استفاده و دست مالی،ن اینکه ب هوای اشنایی مخ دختره رو بزنخ بعد ک ازش سیر شد بگه ببخشید شرایط ازدواج بهات تدارم،و بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی مبشه اشنایشون رو با جریان دو خانواده باشه،بدون سو استفاده و دست مالی،ن اینکه ب هوای اشنایی م ...

دقیقا    آره منم همینو میگم  خیلیا به بهانه ازدواج میان دوست میشن     اینجوری بده ولی در کل باید آدم آدم باشه ذات خوب بیاد سر راه ذات خوب

دقیقا    آره منم همینو میگم  خیلیا به بهانه ازدواج میان دوست میشن      ...

من کشیدم ،و تا نفس دارم تمام کسایی ک میخوان برن سمت همچین کثافتی رو راهنمایی میکنم