بچها من پارسال با رژیم کانادایی برنامشو از بازار گرفتم ولی اونحا اسمش رژیم ۱۵روزه است دیدم خیلی تعریف کردن دانلود کردم و شروع کردم ده کیلو کم کردم توی ۱۵روز اولش حدود ۷کیلو با رژیم نگهدارندش ۳کیلو کلا تو ۲۰روز ۱۰کیلو کم کردم عوارضیم نداشت الان یکساله میگذره خدایی برنگشت تا عید و اینا از عید ب این ور ک عروسی کردم اضافه وزن گرفتم مهمونیو اینا کار دستم داد شوهرمم شکمو هرشب فست فود شام میخوره هرچی درست کنم بعد ساعت ۱۲میبینم پیک اومده یچی اورده کلا عشق فست فوده کار دستم داد منم زور میکنه بخورم نخورمم قهر میکنه خلاصه میخام دوباره شروع کنم رژیمو تنهایی حال نمیده انگار گروهی بیشتر میچسبه اگه تجربه دارین از رژیم یا کلا از لاغری ممنون میشم کمکم کنین اگرم دوست دارین بیابن شروع کنیم باهم من امروز روز اولمه پارسال گرفتم نه ریزش مو داشتم نه عوارض راضیم بودم برگشتم نداشت تا همین دوماه پیش ک البته پنج کیلو برگشت داشتم اونم بخاطر هرشب فست فود و مهمونی اگ دوست دارین یا گروهی دارین بگین ک باهم شروع کنیم 🙃
Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
بچها هم برنامش داخل بازار هست هم گوگل بزنین کامل رژیمو میاره
اسم برنامه رژیم ۱۵روزه
گوگلم رژیم کانادایی معروفه
Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
ما باکالری شماری یه هفته سن شروع کزدیم بابچه های نی نی سایت .توروییکا گروه داریم
من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همهی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بیاحترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کارت اشتباه ۱۰ روز ۷ کیلو کردی. الان خودشو نشون نمیده چند سال دیگه معدت خراب میشه ...
نظرتون قابل احترامه ولی خوب من قبلا گرفتم اوکی بودم خیلیام گرفتن اوکی شدن نظر شمام اینه ممنونم دوستم
من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همهی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بیاحترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!! 😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
ما باکالری شماری یه هفته سن شروع کزدیم بابچه های نی نی سایت .توروییکا گروه داریم
من با کالری شماری لاغر نمیشم نمیدونم چرا