بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سال دیگه وقت امساال حاجت روامیشم. پارسال همین موقع ها تومحرم باردارشدم بعد ۴سال نخاستن همسرم. عاشقش بودیم شوهرم خیلی خوشحال بود خوشبختریننن بودم😍😍ولی فقط دوماه موند وسقط شد ومن ب ته خط رسیدم وانقدددد اخلاقم بدددشد بد شد کمترازیکماه شوهرم شد بت خشک سرردویخ حتی بهم میکه نمیخامت برواززندگیم بیرون🥺خدایا من اشتباه کردم تروب امام حسینت قسم امشب ۵محرمه سال دیع همین موقه بیام بگم زندگیم درست سد شوهرم درست شد بچه بغل بیام مسجد 😭😭قسمت همه ی ارزومنداااا🌱🌱🙏🏻🙏🏻♥😍میدونممم حاجت روامیشمممم🥰
زندگیهایی که حرمت و احترام توش از بین رفته به نظر من اگه زن و شوهر بخوان از نو بسازن اون زندگی رو باید هرکی در حد توان خودش تلاش کنه برا ساختن اون زندگی بدون گیر دادن و چشم داشت نسبت به طرف مقابل یعنی هرکسی کار درست و شایسته زندگی که مدنظرشه انجام بده
تو ایتااا برو تو کانال دوست داشتی دوره هاشو تهیه کن تبلیغ نمیکنم چون سودی واسه من نداره...
ففط میخام کمکت کنم
حتی دورهاشم تهیه نکردی تجربیات و بخون تاثیر داره تو زندگیت
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
سال دیگه وقت امساال حاجت روامیشم. پارسال همین موقع ها تومحرم باردارشدم بعد ۴سال نخاستن همسرم. عاشقش بودیم شوهرم خیلی خوشحال بود خوشبختریننن بودم😍😍ولی فقط دوماه موند وسقط شد ومن ب ته خط رسیدم وانقدددد اخلاقم بدددشد بد شد کمترازیکماه شوهرم شد بت خشک سرردویخ حتی بهم میکه نمیخامت برواززندگیم بیرون🥺خدایا من اشتباه کردم تروب امام حسینت قسم امشب ۵محرمه سال دیع همین موقه بیام بگم زندگیم درست سد شوهرم درست شد بچه بغل بیام مسجد 😭😭قسمت همه ی ارزومنداااا🌱🌱🙏🏻🙏🏻♥😍میدونممم حاجت روامیشمممم🥰