2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

178 بازدید | 7 پست

من موقعی ک عروس خانواده شوهرم شدم.بااینکه همشون پولدار بودن و ما سطح پایین.هیچ کادویی بهم ندادن واسه بله برون خاستگاری و یا عقد وهرچیطی.

یه عقد ساده فقط انجام دادم.بدون لباسی یا آرایشی عکسی چیزی یا حلقه ای مثلا.

ولی خانواده من ک سطح پایین بودن خیلی.برا داماد وخانوادش کلی خریدکردن از صفر تا صد.حتی لباس منو آرایشگاه و پول عاقد و حلقه و شیرینی و..... .هیچی کم نزاشتن..

ولی یک از خواهر شوهرام ک وعصش با بقیه خاهر برادراش خیلی فرق داره و اصلا نگاهش نمیکنن بخاطر همین.

همین خواهر شوهرم  بعد دوسال لحاف و تشک برام هدیه اوردخوته مادر شوهرم.گفت مبارکت باشه.اون یکی خواهر شوهر مجردم از من بزرگتره .

لحاف تشک رو جوری مچاله کرد ک انگار آشغاله. 

سفت و سخت بهم پیچید.

کمد مادرش رو خالی کرد.گذاشت ته ته کمد.هرچیر داشت خالی کرد سرلحاف تشک..

اصلا نزاشت ببرم خونه مادرم.

بدم میاد ازشحسود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال هم شوهرم د تا النگو گرفت شده ۴ گرم.

گفتن چرا ۴گرم رو سرویس نگرعتین.گفتیم اصلا ۴ گرم سرویس عروس پیدا میشه.برو خودتو مسخره کن.

گفتم خودت النگو ۳۰ گرمی داری.میگی سرویس باید یک کیلو باشه.

من باید سرویسم ۴ گرم باشه؟.من ک عروس باباتم.تودخترشی عروس یکی دیگه ای خودتو بامن مقایسه نکن.

میگه خب یه دونه النگو میگرفتی بس بود. ولی الان‌میگن چرا یه دونه گرفتی زرنگ نبودی سیاست نداری ک دستت پر طلا باشه.هی بری آرایشگاه تفریح خرید.

گفتم شما میگفتی نخر .شوهرمو پر میکردین میگفتین پروش نکن و....الان چیشد؟میخاین من ادیتش کنم؟ گور خوندین

پارسال هم شوهرم د تا النگو گرفت شده ۴ گرم. گفتن چرا ۴گرم رو سرویس نگرعتین.گفتیم اصلا ۴ گرم سرویس عر ...

بعد شوهرم گفت اگه من النگو گرفتم  ب کسی ربطی ن آره.. دوستداشم گرفتم.

دلیل نمیشه من گرفتم شما براش چیزی نگیرین.سرویس وطیفه پدرمادرمه.

خب چرا نگفتی کادو برای من ہست میخوام ببرم؟شوہرت چیزی نگفت؟

گفتن نه دیگه موقع جهاز برونت اینو برات میاریم.

دیگه لحاف تشک نمیاریم.نمیخریم برات.

منم نمیخام.اصلا هم‌نمیگیرم بگیرن براخودشون.

پولدارن طبعشون گداست

گفتن نه دیگه موقع جهاز برونت اینو برات میاریم. دیگه لحاف تشک نمیاریم.نمیخریم برات. منم نمیخام.اصلا ...

شوہرتم مدل خودشونہ؟☹️آوردن ضایعشون کن جلو جمع از ہمون خواہرشوہرت تشکر کن بگو این خیلی برام عزیز ہست اولین کادو از طرف خواہرشوہرم برای عقدمہ