2777
2789

عزیزم لازم نیست همه کارا و برنامه هات رو برا کسی توضیح بدی وقتایی هم که نمی تونی بری محترمانه و با محبت به همسرت بگو نمی تونم بیام و براش توضیح بده دیگه چرا همه چیزو با جزیئات برا بقیه توضیح میدی برا روز مادرم تبریک بگید بالاخره مادر هستن و اینکه به خاطر زندگی و همسرتون 

وای چقدررر به دلشون راه اومدی ،با خستگی و کوفتگی همش اونجا بودین من خودم سرکار میرفتم همه امیدم به جمعه ها بود استراحت کنم به پوست و‌موهام برسم بخابم،میدونی چیه منم مث توام هروقت درد شدید داشتیم یا روحی داغون بودیم برو خودمون نیاوردیم فقط لبخند زدیم دگ اینا مارو پوست کلفت فرض کردن ،از خونوادمون زدیم پیش خودشون گفتن حتما ما هم بهتریم اینجا بهشون خوش میگذره که همش میان اینجا 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تااینجا خوندم مقصررررر فقطططط خودتییییی وخودت چرا از همون اول برخلاف میلت عمل کردی ؟ چرا همه من ...

خداشاهده دوست بود یا همسایه قطع رابطه میکردم اما مگه میشه با خانواده قطع رابطه کرد. الان چی کار کنم روز مادر. باید چه رفتاری نشون بدم

فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی  

از نحوه آزمایش دادنت بهت میگم کلا مسایل سخت میگیری، من شاغل بودم این ازمایش سر کار دادم، توی شرکت توی ظرف نوشابه کوچولو میریختم و میاوردم خونه، تو دبه اصلی ریختم.

در مورد رابطه با خانواده شوهر، مدیریت نکردین، توقعشون بیشتر کردین، الان هم برین اونجا یه وعده مهمون باشین و خداحافظی کنین و بعد برین دیدن مادر خودت .

دو بار، سه بار ناراحت میشن و اخم میکنن، بعدش عادت میکنن

از من میشنوی همین مسیری ک شروع کردیو ادامه بده 

اگ دنبال تغییری نرو 

وقتی نری اونا متوجه میشن دیگه زیادی پرتوقع بودن ازت. الان کادو بخری بری ب منزله ی عذرخذهی و اشتباه کردم هست. 

کمی کمرنگ باش و سرسنگین همسرت اگه خوبه شما هزار برابر خوبتری و از خودگذشتگیایی کردی ک همسرت یبارم براخانوادت نکرده بنابرین یکبار ب خودت و خاسته ی درونیت احترام بزار 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
عزیزم لازم نیست همه کارا و برنامه هات رو برا کسی توضیح بدی وقتایی هم که نمی تونی بری محترمانه و با م ...

خوب باید برم . اونا به یه نهار راضی نیستن میگن کل روز رو وقت بزارین

همش میگم نکنه من زنگ زدم تلفن آزمایشگاه رو دادم اینا با خودشون گفتن دختره خواسته از دل ما در بیاره. ...

کارت ک خیلی بیمزه بوده خاستی خودتو حرفتوبهشون ثابت کنی دیگه براخودت ی کم ارزش قاغل باش و روزمادر وبیخیال 

عزیزم بنظرم محبت زیادیتون باعث پررو شدنشون شده

آخه اصلا به اونا ربطی نداره که شما کجا میرید🤨

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

مشکلت اینه اولویت اول خودت و بچه هات و شوهرت نیستی . می خواهی اونا را از دست خودت راضی نگه داری . ولی نشنیدی که میگن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند . خوبی و محبت وقتی دو طرفه باشه ارزش داره . الان هم به نظرم روز مادر نه اصرار کن و نه یادآوری ببین شوهرت چی میگه اگر گفت با هم برید ولی خیلی کوتاه حضور داشته باشید و برگردید و واضح بگو می خوام دیدن مادرم هم برم و اگر چیزی نگفت حتما برو منزل پدرت اونام حق دارند توی یک مناسبت دخترشون اونجا باشه .

پس تقصیر خودته توازن ایجاد نکردی یه مناسبت خونه خودتون برو یه مناسب خونه اونا!خواهر شوهرت خانواده شو ...

یه کیک سادهخ . پارسال خودم برا پسرش کیک گرفتم. امسال برای خواهر شوهرم چون رحمش رو باید بر میداشت جشن سورپرایزی گرفتم گفتم روحیه ات بده خوشحال شی. همین سخته میدونی این بدترین درده. حالا بهم بگو چی کار کنم از این به بعد. قطع رابطه کنم میشه مگه با خانواده قطع رابطه کردم. خواهرم میگه بزار خود همسرت بره تبریک بگه و خبر بارداریت رو بده و بگه حالت بده و نتونستی بره تو هم شب زنگ بزن تبریک بگو

خداشاهده دوست بود یا همسایه قطع رابطه میکردم اما مگه میشه با خانواده قطع رابطه کرد. الان چی کار کنم ...

عزیزم من مثل شما بودم با این تفاوت که زودتر فهمیدم چخبره و خودمو جمع و جور کردم هیچکار نکن به روت نیار از این به بعد رفتارت رو تغییر بده رفت و امدتو کم کن باردارم هستی بهانه داری خیلی پرروشون کردی نمیدونم چرا مادرشوهرا انقدر لج درارو بیخود شدن خدا انشاالله که صد برابر سر دختراشون بیاره من همیشه میگم انشاالله که خواهر شوهرم گیر یکی مثل خودشون بیوفته

عزیزم لازم نیست همه کارا و برنامه هات رو برا کسی توضیح بدی وقتایی هم که نمی تونی بری محترمانه و با م ...

اینقدر که میپرسن. میگم اونجا توضیح دادیم باز اومدیم از شوهرت توضیح خواستن بعد از من