2777
2789

من اقا هستم

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر

بگو مشکل ات رو عزیزم بتونیم راهنمایی می کنیم

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مشکل ات رو عزیزم بتونیم راهنمایی می کنیم

سلام عزیزم من تازه نامزد کردم  بدون اطلاع خانوادم با نامزدم زندگی میکنم 

هم اینجا کار میکنم هم درس میخونم 

۶ ماهی خوابگاه بودم 

نامزدم کارش تو خونه هست و از صبح تا شب کار هنری انجام میده و منم یا بیرونم  یا درس میخونم 

متأسفانه  در آمدی نداره پدرش کمکش میکنه میگه شاید این کارم باعث در آمد بشه 

هر چی کار میکنم تو خونه خرج میکنم  این مهم نیستاا 

ولی وقتی میرم خونه اینقدر خسته ام 

بلند میشم ظرف هارو میشورم و 

شامی درست میکنم غذا برای چند روز تمیز یا مرتب میکنم 

وقتی میرم خونه حس میکنم کلفتم حتی یک چای درست نمیکنه 

دیشب رفتم خرید کردم خیلیی خسته  بودم 

حتی نیامد بگه کمک میخوای 

نیامد  یه چای درست کنه بهش گفتم من تا لحظه ایی که هستم کار های خونه رو انجام میدم 

ولی یه انتظاری دارم ازش میرسم خونه یه چای آماده کنه 

حس کنم واقعاا بهم اهمیت میده 

سلام عزیزم من تازه نامزد کردم  بدون اطلاع خانوادم با نامزدم زندگی میکنم   هم اینجا ک ...

منظورت اینه عقد کردی یا میخواین عقد کنین؟

عزیزم این رابطه کلی اشتباهات داره

اول اش از نگفتن به خانواده شروع میشه‌. برای ازدواج خانواده مهم ترین قسمته که پارتنر شما بدونه که پشت و حامی داری 

جای شما داره عوض میشه.. کسی که باید بره بیرون و کار کنه و خرید کنه و خرج کنه توی خونه نشسته و شما میری کار می کنی دخل می کنی خرج می کنی کارهای خونه و بشور و بساب و غذا و در کنارش درس هم می خونی

مهم ترین چیزی که میشه تو این شرایط بهت کمک کرد همون سوال اولمه..که تا مشخص نشه نمیشه راهکار داد

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

منظورت اینه عقد کردی یا میخواین عقد کنین؟ عزیزم این رابطه کلی اشتباهات داره اول اش از نگفتن به خان ...

قرار ازدواج کنیم 

به پیشنهاد ایشون برای شناخت بیشتر کنار هم زندگی کنیم ولی متاسفانه  اشتباه کردم 

قرار ازدواج کنیم  به پیشنهاد ایشون برای شناخت بیشتر کنار هم زندگی کنیم ولی متاسفانه  اشتب ...

گلم پس برای شناخت پیش هم بودین که همین هم اشتباه بوده

حالا که فهمیدی آدم مناسبی نیست هر چقدر زودتر بیا بیرون

جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته