2777
2789
عنوان

پیش قدم شدن برای آشتی

88 بازدید | 4 پست

دوستان گلم سلام به راهنماییتون احتیاج دارم

به خاطر یه مسئله ای از یه فرد بزرگ خانواده(فامیل)

ناراحتم که با کارش بدجوری دلمو شکسته و کوچیکم کرده حتی به خودش اجازه نداد به وسیله یه زنگ ساده از دلم دربیاره اینو میگم به خاطر اینه که ناز همه رو میکشه و بزرگی میکنه و کوتاه میاد

حالا یه موضوعی برای من پیش اومده که باید حتما میومد خونم ولی غرورش اجازه نمیده و پیغام پسغام میفرسته که برای اینکه غرورش حفظ بشه من برم دستبوسیش که اگه بعدها اومد بگه  که اول اون اومده  حالا همسرم اصرار داره که من برم ،به نظر شما چیکار کنم درسته که بزرگه ولی اگه من برم تو فامیل غرورم کاملا خورد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم

یکم سخت شد. بری یه جور دردسر نری یه جور

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

عزیزم به همسرت بگو من بخاطر شما این کار رو انجام میدم و برو پیشش

گاهی وقتا فکر میکنی اگه کاری انجام بدی برات بد میشه ولی در حقیقت داری خودت رو بزرگ میکنی

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.