2777
2789
عنوان

تو جیب شوهرم سیگار دیدم

319 بازدید | 15 پست

سر موضوعاتی باهم قهریم ،صبح میخواستم کارتشو بردارم برم دکتر دیدم تو جیب کاپشنش یک بسته سیگاره ک نصفه بود ،میدونه ک من بشدت مخالف این چیزام ،خیلی عصبی ام بنظرتون چجوری بهش بگم ،اروم نباشه چون حتما قبلش یک بحثی میشه ک اینو وسطش میگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هوف کشتیم بدبختارو. حالا دونخ سیگارم بکشه دست بردارین بابا اسیر گرفتین انگار

من بشدت با سیگار مخالفم ،این آدم بابای بچه کنه ،وثتی پسرم دست الگوش سیگار ببینه فردا روز خیلی چیزای بدتری رو دستش مییگره چیزی بگی میگه خودت مگه درستی ک به من میگی ؟ 

متاسفانه سیگاریه تجربشو دارم نمیدونم چی کار کنی فقط حس میکنم نباید اروم باشی باید دعوای گنده راه ...

همین دیگه هم می‌خوام به روش بیارم ک کور نیستم وقتی پرو پرو میزاری تو جیبت ،غلط می‌کنی از این کارا می‌کنی هم نمی‌خوام پرو بشه 

من بشدت با سیگار مخالفم ،این آدم بابای بچه کنه ،وثتی پسرم دست الگوش سیگار ببینه فردا روز خیلی چیزای ...

بهش بگو حاجی میکشیم در خفا بکش یا بزار نبینیم بهت گیر بدیم .

یادم بجا گیر دادن بگو عشقم کی حالتو خراب کرده بیا خودم سیگارت میشم .ببین چی میگه  

بهش بگو حاجی میکشیم در خفا بکش یا بزار نبینیم بهت گیر بدیم . یادم بجا گیر دادن بگو عشقم کی حالتو خر ...

من الان باهاش قهرم بعد می‌خوام برم بگم عشقم بیا سیگارت میکشم 😐 خودش بره بیرون در خفا بکشه جونش در بیاد نمی‌خوام یک وقتی بچه هام ببینن می‌کشه 

همین دیگه هم می‌خوام به روش بیارم ک کور نیستم وقتی پرو پرو میزاری تو جیبت ،غلط می‌کنی از این کارا می ...

باید بدونی شوهرت این جور وقتا چی کار میکنه

شوهرمن که میگفت به هرکی خواستی بگوووو

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

این طوری که بدتره قشنگ مجوزشو میگیره

وا چقد سخت گیرین .بخدا ازدواج این نیست طرفو اسیری بگیرین شاید حالا دلش خواسته دونخ سیگار بکشه .تازه بچه هم ک بزرگ بشه خودش حق انتخاب داره .ول کنید این رئیس بازیارو