2777
2789

بقیه دندون هامم بد تیستن.... یه دوتا خراب ودوسه تا پوسیده دارم

ارتودنسی لازمه؟

چون دانشجوام نمیشه باقیمت کمتری برم دندونامو درست کنم؟

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بود یکی از نیشام ارتودنسی ناقص زد با کش درست شد کلا ۴ تا بریس زد

ممنون دوست خوب من . دندونای پایینمم یکوچولوووونامتقارنن اخه 

ارتودنسی ناقص میهواد

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

فعلا کاریش نداشته باش دندون نیش بلند وتیز مده 😂

منم همینم همیشه حساس بودم هرکی میرسید یه تیکه مینداخت الان برعکسش شده

دکتر به من گفت یه دندون عقبی رو میکشم وارتودنسی میکنم که برگرده سرجاش ولی بعد از برگشت باید حتما ساویده شه که اندازش نرمال شه ودرنهایت مینای دندونت آسیب میبینه و....

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
آره گلم ارتودنسی کن. الان یسریا میرن تراش میدن روشو کامپوزیت میکنن ولی اشتباهه.داغون میشن به مرور دن ...

مممنوون دوست خوب من

کاش حالا ک دانشجوییم میشد با قیمت کمتر لنجام داد

والا من که الان نمیبینم که بخوام نظر بدم برو دندونپزشکی راه کار میده بت ایشالا درست میشه

ممنون دوست خوبم

باشه اگ پولش جور بشه🥲 ده ساله شایددندونپزشکی نرفتم