2777
2789
عنوان

مامانای گل لطفا کمک کنین،یه دستای بچم تپل تر از اون یکیه😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر خیالت راحت بشه

دکترش تا سه شنبه نوبتاش پر بود،مگه اینکه بدون نوبت برم امروز که سه چهارساعتی معطلی داره،تو این هوای آلوده ی اصفهان و ویرووسایی که هست حقیقتا میترسم بی احتیاطی کنم

دکترش تا سه شنبه نوبتاش پر بود،مگه اینکه بدون نوبت برم امروز که سه چهارساعتی معطلی داره،تو این هوای ...

ای بابا

ان شاءالله درست میشه حرص الکی نخور

بزرگ میشه همه این روزام میگذره

اول که حتما دکتر ببرش خیالت راحت بشه،بعد این که بدن هیچ کس دو طرفش قرینه نیست یه دکتر جراح به من گفت بعضی ها غیرقرینه بودن بدنشون واضحتر ه ولی بقیه نه،مثلا همه خانم‌ها یکی از سینه هاشون بزرگتره چپ و راست هم نداره، خوب این قرینه نبودن مال بعضی ها مشخصه بعضی ها رو باید خیلی دقت کنی تا معلوم بشه،اصلا نگران نباش ان شاءالله چیز مهمی نیست 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
اول که حتما دکتر ببرش خیالت راحت بشه،بعد این که بدن هیچ کس دو طرفش قرینه نیست یه دکتر جراح به من گفت ...

دکتر را که حتما میبرمش،انشاالله همین طور باشه که شما میگی،من خیلی استرسیم،اینجور مواقع همش منفی بافی میکنم🥺

دکتر را که حتما میبرمش،انشاالله همین طور باشه که شما میگی،من خیلی استرسیم،اینجور مواقع همش منفی بافی ...

استرس نداشته باش،بیماری خطرناکی نیست که شما بخوای استرس داشته باشی

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸