2777
2789

ی بار ده میلیون اومد ب حسابم خداشاهده اگ شب نبود همون موقع واریز باید منو از تو بازار پیدا میکردن ب شوهرم ک زنگ زدم گفت مال خواهرزاده اشه ک ده میلیون از فروش ماشینش ب کارت من زدن ک بعدا بتونه برداشتش کنه منم حسابی خورد تو پرم🫤😂 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

عزیزم اشتباه هم پیش بیاد با یک پیگیری ساده میشه پول رو برگردوند 

شهر هرت نیست که 😂

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

ی بارم شنیدم تو یکی از شهرهای استان هرمزگان ب حساب ی عده زیادی از مردم نفری ده بیست میلیون پول واریز شده همزمان اونام رفتن با دل خوش خرج کردنش کسی ام سراغ پولو نگرفته🫤

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوضش اینقدر بابام تو عمرش پول پیدا کرده و پول اشتباه اومده حسابش هااااا 

فقط دردسره !!!

اون موقع که پراید ۴ تومن بود بابام ۱۲ ملیون از خیابون پیداکرد برد داد صاحبش یه قرونم شیرینی نگرفت 

چند وقت قبلم یه مقدار اشتباهی ریختن کارتش ،یه روز مغازشو بست رفت دنبال کار طرف ،اخرش به طرف گفت ۳۰۰ هزینه رفتو آمد به فتا و پلیس و فلان بده طرف نداد تازه قشون کشی کرد در مغازه ...

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزیزم اشتباه هم پیش بیاد با یک پیگیری ساده میشه پول رو برگردوند  شهر هرت نیست که 😂

خب حداقل اون خوشی اون لحظه اش رو میخوام ک حس پولدار بودن بهم دست بده

عزیزم 😂❤️

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
عوضش اینقدر بابام تو عمرش پول پیدا کرده و پول اشتباه اومده حسابش هااااا  فقط دردسره !!! اون م ...

چه خسیس🙁

چه خسیس🙁

خسیس بودن هیچی بلاخره با اشتباه اون ما یه روز مغازه رو بستیم و دنبال کار اون بودیم باید خسارت میداد که نداد !!!

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

زهی خیال باطل

چن سال پیش۳۰۰میلیون ک تقریبا ۶میلیارد الان میشه،ب حساب یکی از دوستام ک نمایشگاه داره،واریز میشه،اونم همونجا هرکی اونجا بود نفری ۲۰میلیون ۵۰میلیون زد،حتی یکی هم اومده بود ماشین بخره بهش گفت تو نیاز نداری اونم گفت ی ۱۰ تومن بزن اینم زد،من که فک میکردم فرداش گندش میخواد در بیادداوطلب نشدم،دیگه خبری از صاحب پول پیدا نشد فقط ی کلاه گشاد سرمن رفت😂

آخه ۱۰میلیون ک پولی نیس حس پولدار بودن آدم بکنه،من الان۶میلیارد دارم دغدغه ی اینو دارم ب چ کاری بزنم