2777
2789

سلام خوبيد ما خونمون بخاري داريم از عصر تا الان انگار باد از لوله بخاري مي ياد داخلش شعله ها رو هي تكون ميده و صدا مي ياد

به شوهرم گفتم برو پشت بوم نگاه كن شايد سر لوله پرنده چيزي نشسته نرفت و كلي فحش داد ميگه چيزي نيست بچممم هي ميترسه ميره قايم ميشه خودمم ميترسم😰😰😰😰😰

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

چیزی نیست باده

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

باده عزیزم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جو نده خوب بچه میترسه. باد میاد میزنه به شعله. ببین لوله اش داغه یا نه؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
پس چرا قبلا اينجوري نبود باد از بالا مي ياد داخل بخاري اخههع😥😥😥

خب یه شب باد میاد یه شب نمیاد...حساس شدی بگیر بخواب بچه از حالت های تو بیشتر می‌ترسه تا بخاری

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
جو نده خوب بچه میترسه. باد میاد میزنه به شعله. ببین لوله اش داغه یا نه؟

أصلا به بچم نگفتم اول خودش از صدا ترشيد الان من

لوله داغه

أصلا به بچم نگفتم اول خودش از صدا ترشيد الان من لوله داغه

خوب لوله داغه خوبه. یعنی گازای سمیش خارج میشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
خب یه شب باد میاد یه شب نمیاد...حساس شدی بگیر بخواب بچه از حالت های تو بیشتر می‌ترسه تا بخاری

من به روي خودم نمي يارم كه ترسيدم اخه ابگرمكن هم روشن ميشه اونقدر صداش زيادهههه كه نگو از اونم ميترسه ديروز سرويس بودم اومده ميگه اب رو ببند صداش زياده

كسي ندوته فكر ميكنه توي روستاي دورافتاده ام 😖😖😖😖

شعله بخاري رو هي تكون ميدهههه تكون هاي شديد داخل بخاري صداي باد از بيرون نيست كه

لوله بخاری گرمه؟ اگه گرمه درست کار میکنه

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
خوب لوله داغه خوبه. یعنی گازای سمیش خارج میشه

خداخيرتون بده

همش فوبياي گاز دارم نميخوام بميرم بچم زير دست نامادري بزرگ بشه