انزو اگر واقعا انزو باشه خوبه مرگ نداره اما اگر به اسم انزو بهت دادن .....
ما اردیبهشت ماه کابینت هایگلاس زدیم کلی هم پول خرج کردیم ولی اصلا جنسش خوب نیست کلی هم تعریف و تمجید که ما جنس اصل داریم ما جنس بد دست مشتری نمیدیدم .....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الان شوهرم میگه خیلی حساسه دو دل شدم ولی من واقعا عاشقشم
از جای معتبر کابینت بگیر به تبلیغ بسنده نکن توی فاکتور موقع بستن قرارداد تمام مواردی که ازش میخوای رو ذکر کن و روی تک تک موارد توضیح بده که چی میخوای خلاصه مواظب باش سرت کلاه نذارن با این هزینه های بالا
اره واقعا ما اشپزخونمون ۱۲ متره دو تا دیوار سه متری کابینت میخوره کابینت ساز گفته میشه ۱۱۰ میلیون
مبارکه عزیزم
یه بلایی که سر من آورد اینکه برای طبقه های داخلش از یک رنگ استفاده نکرد انگار چندتا تیکه که توی کارگاه اضافه داشته آورد همونا رو نصب کردن روی کابینت من ،رنگ سفید یک دست نیست همش،یکی دو درجه اختلاف رنگ داره باهم ، یا سینک و گاز و هود رو گذاشتیم به اختیار خودش پول جنس خوب از ما گرفت ولی جنس خوب نصب نکرد، کفی یکی از کشوها هم جنسش با بقیه فرق میکرد