2777
2789

من پدرم مستاجره و راننده تاکسی و یه خواهره دم بخت دارم....خودمونم مستاجریم وشوهرم مکانیکه دیگه بالاخره ازنظر درآمد بالاتریم دوتابچه هم دارم..ولی خب شوهرم یه زمین ارثیه ای داره دنگ و فنگ داره هروقت فروش بره میتونیم خونه بخریم ولی اون روز کی باشه خدامیدونه..ولی همش دلم پیش بابامه میگم درآمدش کمه هرغذایی بخورم خانوادم جلوچشمم هستن هرخریدی بکنم دلم میخواد خونه پدرمم این چیزا باشه اصلا ازگلوم پایین که نمیره و لذت هبچ خریدی روحس که نمیکنم هیچ عذاب وجدانم میگیرم میگم سعی میکنم به اوناهم برسونم..مثلاشبی بابام خونمون بود شوهرم گوشت و مرغ واسه خونه خریده بود اومد من جلوی شوهرم نتونستم تعارف کنم به پدرم که مثلادوتابسته شو بدمش ببره چون میدونم بابام به غرورش برمیخوره جلوی شوهرم هم خودم نمیخواسم بابامو کوچیک کنم جلوی اون ولی رفتم ۳تابسته شو جدا گذاشتم که هروفت رفتم خونمون ببرم بزارم تویخچالشون تایکم عذاب وجدانم آروم ترشد...شماچجوری هستین؟؟ خودتون واستون مهمه یاخانوادتون؟؟

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....

معلومه ک خودم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه خودمون اول اگه زیادی داشتیم بعد اونا

خوش بحالتون پس چرامن اینقدر احساساتی ام

پدر مادرم می‌دونم عجیبه باید خودم الویت باشم ولی بابام آنقدر محبت داره بهم ک دوست دارم از همه لحاظ ا ...

منم بابام ثانیه ای ازفکرم بیرون نمیره همیشه اول واسه اون دعامیکنم بعدش زندگی خودم

چقدر مثل منی ....من ک بابام مریضه و نمیتونه وار درامدی ندارن ...نمیدونم چجور زندکی میگذرونن...فکر میکردم فقط من این مدلی هستم ...بیچاره ما دختراااا باید به فکر همه باشیم

من خوشحال میشم که حال اونا خوب باشه و خوشبخت باشن حس خوب میگیرم

ولی اگه من خوشبخت باشم اونا خوشحال میشن 

اگه من بدبخت باشم اونا ناراحت میشن که من اینو نمیخوام

اگه اونا بدبخت بشن من ناراحت میشم که اینو نمیخوام

عزیزم بدون رضایت شوهرت و بدون اطلاعش فک نکنم این کار درست باشه

میدونم ولی من به اندازه سهم خودم نمیتونم جبران کنم؟

یادم میاد به یه روزایی که یه جورایی برشکست شدیم بابام حتی تاگوجه و پیاز داخل یخچالش رو میاورد واسه بچهام گشنه نمونن اصلا حالم گرفته میشه حالاکه دوباره دارم روبراه میشم اون زحمتاروجبران نکنم

عزیززززم بمیرم واسه این مادر پدرای زحمتکش و بی پول🥹

منم مث خودتم

همیشه سعی میکنم یه جوری به اونا برسم 

الان همین امشب داشتم واسه ماشین ثبت نام میکردم ، پدرمم طرح خوردی فرسوده اسم نوشت 

تو دلم گفتم خدایا اون برنده شه ، از شانس منم بردار بذار رو شانس بابام 

بتونه ماشینشو تعویض کنه 💔

خدا حفظشون کنه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
منم بابام ثانیه ای ازفکرم بیرون نمیره همیشه اول واسه اون دعامیکنم بعدش زندگی خودم

دقیقا برا منم همینه یعنی مشکلی برام پیش بیاد ناراحت باشم تا صب خواب ندارع از لحاظ مالی چ زمانی ک مجرد بودم چه زمانی ک متاهلم صدشو برام گذاشت تو زمان مجردی کل کارت پس اندازش دست من بود هر چقدر هرج میکردم یکبارم نمیپرسید چیکار کردی مثلا این مبلغ زیادو برا همین دوس دارم یحوری محبتشو واقعا جبران کنم ولی می‌دونم نمیشه و هیچوقت ب پای اون نمیرسم