2777
2789

چیکار کنممممم؟؟؟😭😭 بقران دهنم درد گرفت عصابم خورد شده 

یعنی قراره از فردا روزی هزار بار هر روز خمیازه بکشم ؟؟؟ 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر بار میخورم، بی خواب میشم    

منم بی خواب میشم ولی خمیازه ولم نمیکنه دارم رد میدم دیگه 

اسی یعنی چی دوتا خوردی؟ یعنی دوروزه داری میخوری یا باهم؟!!! بعد برای چی داری میخوری؟ راستش منم یه م ...

نه بابا پونزده روزه دارم می‌خوردم منتهی تا دیروز دوز های پایین تر می‌خوردم دکترم نوشته که از امروز باید دوزشو ببرم بالا دیگه روزی دوتا بیست بخورم 

برای وسواس فکری عملی

تا دیروز اوکی بودم از امروز که دوتا ۲۰ خوردم خمیازه ولم نمیکنه خوابمم نمیگیره ها فقط خمیازه 

ببخشید خیلی باحال گفتی عنوانو 😂😂

بخدا راست میگم دهنم پاره شد دیگه درد گرفته 😂😂😂

نه بابا پونزده روزه دارم می‌خوردم منتهی تا دیروز دوز های پایین تر می‌خوردم دکترم نوشته که از امروز ب ...

آها یعنی ۲ هفته دوز ۱۰ خوردی الان ۲۰؟ تو یه روز ۲ تا زیاد نیست؟ ولی قرص خوبیه قبول داری؟

من بخاطر بیحالی و خواب زیاد قرصای اعصابو کنار گذاشتم درکت میکنم 

من تازه شروع کردم دکتر گفته تا حداقل یکسال باید دارو بخورم 😭

آها یعنی ۲ هفته دوز ۱۰ خوردی الان ۲۰؟ تو یه روز ۲ تا زیاد نیست؟ ولی قرص خوبیه قبول داری؟

چند روز روزی یدونه ۱۰ بعد از اون چند روز یدونه ۱۰ و یدونه ۲۰ از امروز به بعدم دیگه کلا روزی دوتا ۲۰ میخورم 

آره خدایی خیلی فکرامو کم می‌کنه