2777
2789
دخترم 38روزشه، اوایل هر دو سینه ام زخم شده بود ولی الان سینه چپم کامل خوب شده سینه راستم هنوز زخم داره، مرتب چربشم میکنم میزارم هوا هم بخوره ولی هربار که ازش میخوره زخمش تازه میشه، تصمیم گرفتم یکی دو روز سینه راستمو نزارم دهنش عوضش روزی 3 4 بار بدوشمش و شیر رو نگه دارم با قطره چکون بدم بهش، فقط مشکلی که دارم اینه که نمیدونم هر بار باید چند سی سی بخوره؟ سینه مو که میگیره نهایت 10 تا 15 دقیقه مک میزنه اونم اگه بیدار باشه
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
در ضمن سینه راستم از نظر سایز دوبرابر سینه چپم شده خیلی گنده تر از سینه چپم، ممکنه خدای نکرده کیستی چیزی توش باشه؟ دوران بارداری هم بزرگتر از اون یکی شده بود نوکشم همینطوره
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیدرودرم مرتب میزنم همون باعث شد سینه چپم خوب بشه، ولی زخم سینه راستم یجوریه جاش گود شده و هربار که ازش میخوره تازه میشه و قرمز قرمز میشه انگار گوشتش پیداست و بدجوری هم میسوزه
برای یکی دو ماه اول حدود 30 سی سی و رفته رفته بیشتر میشه تو برا یه وعده اش از اون سینه 30 سی سی با شیشه شیر بده بخوره برا وعده بعدیش از سینه ی دیگه تغذیه طبیعی داشته باشه برا شقاق سینه هم بهتره پماد بخری بزنی تا خوب بشه خوده شیر مادر هم براش خوبه یعنی از شیر خودت بزن روش خوب میکنه
♥ فقط برام دعا کنید ♥
با روغن زیتون ماساژ بده
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین
سینه ت رو آب خالی در طول روز بشور و با پارچه تمیز خشک کن بعد از شیر خودت بمال همه جاهایی که زخم شده بزار در معرض هوا خشک بشه زود خوب میشه سعی کن نوک سینه و هاله دورش تو‌دهنش باشه