2777
2789

محصولاتت چیست؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم تبلیغ به محصول بستگی داره  تو اینستا پیجای مشابهو بگردید

مربوط به استایله عزیزم خیی استرس میگیرم اونا رو ببینم باورت میشه من خیلی دست تنهام میترسم هرکاری کنم به اونا نرسم و ضایع شم 

مربوط به استایله عزیزم خیی استرس میگیرم اونا رو ببینم باورت میشه من خیلی دست تنهام میترسم هرکا ...

مثل من نباش منم ی پیج کوچیک داشتم....ایده میومد تو ذهنم ولی میترسیدم موفق نشم و بقیه مسخره کنن..دیگ بیخیالش شدم...الان میتونی چند تا از کارای شیکت رو بزاری بعد ی آهنگ ترند هم روش....بعد بگی بفرست برا شوهرت بین اینا به انتخاب خودش برات یکی بگیره....یا ی همچین جمله ای....موفق باشی

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
 مربوط به استایله عزیزم خیی استرس میگیرم اونا رو ببینم باورت میشه من خیلی دست تنهام میترسم هرکا ...

عزیزم چرا استرس کم کم راه میوفتی 

اول باید ویدیو های ترند اینستارو پیدا کنی ، تا جایی که من دیدم صحبت اون دوتا گربه خیلی ترند شده 

مثلا میتونی ادیت بزنی یکیش به اون یکی میگه برو برام کادو روز زن بخر 

اون میگه پول ندارم

اون یکی بگه فلان پیج (اسم پیج خودت) این محصولو انقدر میده 

مثلا : پیج نسیم استایل ست گردنبندو ۶۰ تومن گذاشته 

(اینجا باید از یه محصولی استفاده کنی که قیمتش واقعا با بقیه پیجا رقابت کنه!)

یه همچین چیزی ..

یا همین ریلز یا ریلز های دیگه رو بساز و بگو کسایی که لایک و سیو کنن و کامنت بذارن +اد استوری ۱۲ ساعت ، به قید قرعه یه تخفیف عالی دارن ..

ساعت پست گذاریت بین ۱۰ تا ۱۲شب باشه چون الان فصل امتحاناست همه درگیرن اما شب میان 

و همون ساعت که پست گذاشتی خودت و خانوادت سریع کامنت مرتبط بذارین و برای هم بفرستید 

تعداد هشتک معقول باشه ، ۳۰ تا هشتگ بی ربط نزن ..

من آنِ توام        مرا به من باز مده..