2777
2789
عنوان

حرف نزدن بچه ی دوسال و۳ماهه

94 بازدید | 13 پست

پسرم ۲سال و۳ماهشه

فقط ماما..بابا..بایکی دو کلمه دیگه هرچی تمرین میکنم باهاش یاد نمیگیره..خیلی نگرانم دکتر ک بردم گفت آزمایش بگیرید..آزمایشات مشکلی نداشت..

چیکار کنم..کسی می‌شناسید اینطور باشه بچه ش

برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستین...😘🥰اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد...خدایا مواظب همسر..دختر وپسرم باش 🥰💕

عزیزم من پسرم ۳ سالش تازه زبونش باز شده نگران نباش پسرا دیر تر ب حرف میان

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=322727035]عزیزم من پسرم ۳ سالش تازه زبونش باز شده نگران نباش پسرا دیر تر ب حرف میان[/QUOTE

واقعا خیلی نگرانم..دغدغه شده برام

برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستین...😘🥰اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد...خدایا مواظب همسر..دختر وپسرم باش 🥰💕
ببر گفتار درمانی تاخیر داره 

هرچی به شوهرم میگم..میگه طبیعیه..منم همش دلشوره دارم

خودتون چیزی بگید تکرار میکنه؟ 

همون لحظه منظورمه

دکتر خوب ببر

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!

دخترم از ۸ماهگی حرف می‌زد.. الان ماشاالله انگلیسی هم کم وبیش میگه..ولی پسرم نه😥

خودتون چیزی بگید تکرار میکنه؟  همون لحظه منظورمه دکتر خوب ببر

نه

[QUOTE=322727035]عزیزم من پسرم ۳ سالش تازه زبونش باز شده نگران نباش پسرا دیر تر ب حرف میان[/QUOTE و ...

دخترخاهرمنم خیلی دیرحرف اومد

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

من پسرم ۴سالشه دو سه ماهه داره جمله میگه چرا انقد حساسین 

دو سه ساله بود حرف نمیزد..

دو سه ساله بود حرف نمیزد..

جمله اصلا 

دوسالگیشم کلمات نامفهوم ۳سالگی کلمه میگفت ولی خیلی واضح نه  بچه جاریمم همینجوریه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
جمله اصلا  دوسالگیشم کلمات نامفهوم ۳سالگی کلمه میگفت ولی خیلی واضح نه  بچه جاریمم همینجور ...

مرسی..واقعا روحیه گرفتم باحرفات..خیلی غصه خوردم بابتش

مرسی..واقعا روحیه گرفتم باحرفات..خیلی غصه خوردم بابتش

خواهش میکنم عزیزم  نگران نباش بلاخره یاد میگیره  تو ک دکترم بردی گفته مشکلی نیست پس بیخود استرس نداشته باش ب حرف کسی هم اهمیت نده هر بچه ای یجوریه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞