2777
2789
عنوان

سلام چند سوال راجب اسنپ داشتم؟

124 بازدید | 18 پست

ثبتنام غیر حضوری کردم جوابش بیاد باید برم جایی برای تایید یا خیر دیگه اکانتم فعال میشه؟

سوال دوم میشه برای مسافر بردن بچمم ۲ سال و نیم کنارم باشه؟ مشکلی نیست؟ جایی ندارم بچم بزارم مجبورم باهام باشه

تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!!        خدایا میدانم که میبینی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا؟ شما راننده اسنپ هستید؟

عشقی گاهی کار میکنم مسیر های دور که میرم سوار میکنم 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
ن اشکال نداره ولی خب اگه تعداد مسافرها زیاد باشه بچت رو کجا میخوایی بزاری؟؟؟

نمیدونم به این فکر نکردم🤣 یه سوال دیگ ماشین مدل ۸۵ هم قبول میکنن یا خیر؟

تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!!        خدایا میدانم که میبینی❤️
از نظر اینکه اشکال داره یا نه نمیدونم اما یه وقت مسافرت چهار نفر باشن توی بغلت بزاری رانندگی کنی کار ...

خب وقتایی ک همسرم هست میزارم پیش همسرم ولی بیشتر وقتا باهامه محتاح نبودم هیچ وقت کارر نمیکردم خیلی بدهی داریم مستاجریم مجبورا میرم