سلام بچه ها حس میکنم خیلی داغونم و از عمق وجودم عصبانی .من از وقتی یادمه به اشتباه فکر میکردم خوبه که آدم صبور باشه و اگه ظلمی در حقش بشه سکوت کنه سالها متاسفانه به خاطر باور اشتباه به همین روال ادامه دادم هرکسی بهم ظلم کرد حرف چرت و پرت گفت جوابشو ندادم فقط در خفا گریه کردم یه مدته که فهمیدم چقدر دراشتباه بودم و چند ماهه حس میکنم خشم درونی زیادی دارم هرکاری تونستم کردم از نوشتن واتیش زدن مشاورو توطبیعت باصدای بلند جیغ زدن گریه کردن ........تا شاید خشمم کم بشه ولی فایده نداشته شما تجربه یا راه حلی دارین خیلی دارم عذاب میکشم😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دائم بهش فک میکنی و خودتو سرزنش میکنی، بپذیر که طبیعت ادما تغییره و ممکنه قبلا یه عقیده ای داشته بودی که الان نداریش چون بزرگ تر و فهمیده تر شدی، شاید اون فرد اصلا به اون روز فکر نکنه یا حتی یادش نباشه، ازین ببعد جواب هرکسو به موقعی بده و دیگه خودتو سرزنش نکن، خب؟ تو با شعور و فهمیده ای و مشکل از ادمای دیگس نه چیز دیگه ای؛ هرموقه خواستی بری سمت سرزنش خودت خودتو اروم کن و سرگرم یه کاری شو، اهنگ گوش دادن یا هرچیزی ازین قبیل، اولاش سخته ولی با تمرین و تکرار کم کم اروم میشی
دائم بهش فک میکنی و خودتو سرزنش میکنی، بپذیر که طبیعت ادما تغییره و ممکنه قبلا یه عقیده ای داشته بود ...
اخه مشکل اینجاست که بعضی رفتارای اطرافیانم تو زندگی الانم دخیله یعنی من هنوزم درگیر حماقت های اونام دلم میخاد یه ضربه ای بهشون بزنم شاید آروم بشم ولی خب میدونم الان دیگه خورد شدن اوناهم فایده ای به حال من نداره
اخه مشکل اینجاست که بعضی رفتارای اطرافیانم تو زندگی الانم دخیله یعنی من هنوزم درگیر حماقت های اونام ...
میفهمم، ولی خب ببین کی از تو برای تو نهم تره و کی از تو بیشتر تورو دوس داره؟ خودت، اگه میان ناراحت و عصبانیش میکنن لاقل تو از تو نخورش، ارومش کن فکر و ذهنتو منحرف کن تا جایی که ازشون جدا شی