2777
2789
عنوان

همسایه بیشعور ما😂

271 بازدید | 3 پست

یه همسایه داریم مرتیکه کفتر بازه اینم بگم خانومش قهر کرده رفته وتو نوبت طلاقه 

این بیشعور دائم رو پشت بومه ومشکل روانی داره

چندروز پیش شوهرم رفته بود توحیاط داشت وزنه میزد یهو رو پشت بوم دیدش گفت چه خبره دائم اون بالایی زن وبچه من آسایش ندارن خلاصه اونم از اون بالا داد زد تو چته برا منم قیافه نگیر خلاصه شوهرم گفت بیاپایین نشونت بدم هردوشون پریدن توکوچه شوهرم گفتش حالا چه غلطی میخوای بکنی اونم از تو شلوارش قمه دراورد وبرد بالا شوهرمم گفت مردی بزن خلاصه منم داشتم نگاشون میکردم همسایه دیگه اومد گفت بیشعور اگه بدونی دست رو کی بلند کردی میفتی به غلط کردن ودر گوشش یه چیزی گفت دیدیم قمه رو پرت کرد اونور وافتاد به غلط کردن😂😂😂بعد فهمیدم این بابا بخاطر مشکلی که داره قراره هفته آینده بیفته زیر دست شوهرم واونم حق داره به هربهونه تا میخوره بزندش تا آدم شه خلاصه مادرش اومد منو التماس کردومنم بهش گفتم نترس شوهرمنم اعصاب نداره ولی بهش بگو اول طرفتو بسنج بعد قمه رو ببربالا همه زن وبچه بیچارش نیستنا 

د رهرصورت شوهرم نشسته میگه فقط منتظرم بیارنش پیشم تا آدمش کنم انقدر بهش اصرار کردم ولش کن روانیه ولی میگه باید گوش پیچ شه تا دیگه صدای ناله زن وبچش که کتکشون میزنه از خونش بلند نشه 

آخه حتی نیمه شبا هم بهشون کتک میزد 

به نظر شما ولش کنم گوششو بپیچونه؟

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه ی طبقه بالایی منم خیلی بی فرهنگ و بیشعورن متاسفانه  کاش زودتر از شرشون راحت شم.

هیچی از همسایه بد بدتر نیست رو دنیا از همونروز همش میگم دیگه اینجا نمیخوام بمونم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴