2777
2789

تازه آزمایش هورمونی و آزمایش اسپرم داده و چن روز دیگه نوبت داریم دکتر.خودم تنبلی دارم و ۵ روز پیش عمل کردم خارج رحمی باردار شدم😞

شوهرم و خودم تحت نظر دکتر هسیم وانگارanti tpo بالاس.هنوز پیش دکتر نبردم کسی میدونه برای چیه ؟

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه یه بار بعداز ۸ ماه اقدام باردار شدم که اونم خارج رحم شد

عزیزم منم خارج رحمی شدم ۳سال پیش و عمل کردم و بچه نمیخواستیم اقدام نکردیم. الان ک میخوام اقدام کنم رفتم تحت نظر که برام عکس رنگی نوشته فردا میخوام برم بگیرم انشاالله.. منم نگرانم.  برا شما احتمالا از قرص هورمونی شده لتروزول خیلی خارج رحمی داده تحقیق کردم. من خودم قرص اورژانسی خوردم اینطور شدم اما دکترم میخولد همه احتمالات و در نظر بگیره

عزیزم منم خارج رحمی شدم ۳سال پیش و عمل کردم و بچه نمیخواستیم اقدام نکردیم. الان ک میخوام اقدام کنم ر ...

سلام گلم.عکس رنگی رو بعداز سه سال داری میری.بعداز خارج رحمی عمل شدی یا با دارو؟

بله اخه بچه نمیخواستیم. عمل شدم عزیزم اما لولمو درنیاوردن ترمیم کردن. نمیدونم چی در انتظارمه 

عکس رنگی گرفتی؟جوابش چی بود ؟بابیهوشی رفتی یانه درد داشت

عکس رنگی گرفتی؟جوابش چی بود ؟بابیهوشی رفتی یانه درد داشت

امروز گرفتم. اون لوله ک عمل شده مسدود بود، اونیکی هم کمی گرفتگی داشت ک باز شد. قبل اقدام حتما عکس رنگی رو بگیر چون ممکنه چسبندگی داشته باشی اما ندونی

امروز گرفتم. اون لوله ک عمل شده مسدود بود، اونیکی هم کمی گرفتگی داشت ک باز شد. قبل اقدام حتما عکس رن ...

برام نوشته باید برم اسفند.درد هم داشت چون گرفتگی داشت یا نه؟الان که یکیش مسدوده چیکار باید کنی؟

برام نوشته باید برم اسفند.درد هم داشت چون گرفتگی داشت یا نه؟الان که یکیش مسدوده چیکار باید کنی؟

من هنوز جوابم و نبردم پیش دکترم ک بابد چیکار کنم..  دردش مث درد پریودیه زیاد نبود برا من. قبلشم باید مسکن بخوری و یه شیاف بذاری