2777
2789

سلام دوستان

دوست من دو بچه ی کوچیک داره و خودش و همسرش اینجا شغل پردرامدی دارن.

همسرش قصد مهاجرت داره و کار در کشور دیگه ای گرفته و اینجا مرخصی رد کرده، اما به دوستم مرخصی ندادن و اگر بخواد بره باید استعفا بده.

نگران هست که همسرش یک درصد برگرده . در این صورت دوستم دیگه اینجا کارش رو از دست داده . 

حالا مونده چیکار کنه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجا بمونه

کسی که اینجا زندگی خوبی داره اشتباه محض میکنه که بخواد بره.

مخصوصا با شرایط الان که کل دنیا ریخته به هم

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
کانادا

برای کسی که اینجا شرایط کاری و مالی خوبی داره ریسک هست رفتن به اونجا ما که نتونستیم از موقعیت شغلی مناسب همسرم اینجا و اعتبارش چشم پوشی کنیم بریم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم قصد مهاجرت داشتم ولی فعلا پشیمون شدم چون اخیرا هرکس رفته ناراضیه

چرا ناراضین؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

منم قصد مهاجرت داشتم ولی فعلا پشیمون شدم چون اخیرا هرکس رفته ناراضیه

دوستهای همسرش که رفتن همه راضی هستن، برای همین شوهرش می خواد بره، خودش هم دوست داره بره، اما نگران هست شوهرش پشیمون شه بر گرده، چون شوهرش چیزی رو از دیت نمیده، دوستم هست که شغلش رو از دست میده.

چقدر حقوق میگیره؟

مثلا اگر ۱۵ ت بگیره در سال میشه ۱۸۰ میلیون که عدد خاصی نیست شاید شوهرش تو دو ماه اینو دربیاره. این یعنی بشینه خونه و از شوهرش پول بگیره بهتره.

بره اونور که حتی صد برابر در میاره.

تا این حد فراهم شدن شرایط مهاجرت فرصت ویژه ای هست که گبر هر کسی نمیاد.

آینده بچه هاش اونور بهتره. اینجا سرخورده میشن و یا با زحمت خیلی زیاد زندگی خواهند کرد.

بازم بستگی به روحیات و اولویت هاش داره.

ولی همسرشو از دست نده که دیگه تکرار نمیشه.