2777
2789

ببینین من بعد مدتها تصمیم گرفتم امسال کنکور بدم مجددا و متوجه شدم حافظه ام توی درس هم مثل  چندوقت اخیر و توی زندگی عادیم هم مشکل پیدا کرده و خیلی زود یادم میره که مثلا چی دیدم یا بهم چی گفتن در حد ثانیه ای‌‌...!خلاصه امروز با یکی از متخصصین مغز و اعصاب اسنپ تماس گرفتم گفتم که برای اختلالات حافظه و تمرکز و استرس اینا زنگ زدم و تهش به این رسیدم که باید پروپرانول ۱۰ میلی مصرف کنم...ولی تو ایترنت زده این قرص فقط واسه استرس و اضطرابه قبولم دارم که استرسی هستم ولی مشول اصلی من حافظه است دلم میخواد موهای سرمو بکنم حس میکنم وقتمو فقط هدر دادم شما تجربه ای ندارین؟؟؟؟

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

تا اونجا که من میدونم مال قلبه

دکتر باید بنویسه

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر داده بعد اومدی اینجا تشخیص متخصص و‌ از یسری ادم غیر متخصص چک میکنی؟؟

خب لابد تشخیصش این بوده که بدلیل اضطراب فراموش میکنی ولی برو پیش روانپزشک اگه adhdداشته باشی بهت قرص میده

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

😐اگ قرص برا حافظه پیدا کردی ب منم بگو منم کنکوریم

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
این قرص واسه استرسه کنترل فشاره

شما مصرف کردین؟عوارض نداره؟حالا حافظه ام نخواستیم ولی استرسو واقعا کنترل میکنه؟

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
تا اونجا که من میدونم مال قلبه دکتر باید بنویسه

منم پدرم برای قلبش استفاده میکنه...بعد این اقای دکتر احساس میکنم خیلی هم توجه نکرد به حرفام😑

شما مصرف کردین؟عوارض نداره؟حالا حافظه ام نخواستیم ولی استرسو واقعا کنترل میکنه؟

اره من گاهی اوقات میخورم مخصوصا موقعه امتحانی چیزی داشته باشم خوبه بدک نیس ولی ممکنه بهت نسازه ها یبار قبل امتحان خوردم نمیدونم بخاطری که صبحونه درست نخورده یا چی حالمو بد کرد 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

دکتر داده بعد اومدی اینجا تشخیص متخصص و‌ از یسری ادم غیر متخصص چک میکنی؟؟ خب لابد تشخیصش این بوده ک ...

والا که جناب دکتر فک کنم خودش تمرکزش یه جا دیگه بود من داشتم صحبت میکنم و خیلی سرسری تو ۴ دقیقه تجویز کرد این قرصو...تازه خودش تشخیص داد به خاطر استرسه وگرنه من حرف از استرس نزدم...برای همین احساس کردم شاید تشخیصش درست نباشه ....برای حافظه بهتر نیست پیش مغز و اعصاب رفت؟چون علائم من ۸ ماهه شروع شده...

😐اگ قرص برا حافظه پیدا کردی ب منم بگو منم کنکوریم

به نظرم حتما به پزشک خبره مراجعه کن ...بدون تجویز دکتر که هیچی به هیچیه چون ممکن تداخل دارویی داشته باشه قرصا یا هزار مشکل دیگه...من برای صرفه جویی توی وقت گفتم همین پزشک اسنپم اوکیه که اصلا زررررشک دفعه اول و آخرم شد

والا که جناب دکتر فک کنم خودش تمرکزش یه جا دیگه بود من داشتم صحبت میکنم و خیلی سرسری تو ۴ دقیقه تجوی ...

نه برو‌ پیش روانشناس‌ممکنه کمبود توجه و‌تمرکز باشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
نه برو‌ پیش روانشناس‌ممکنه کمبود توجه و‌تمرکز باشه

باشه ممنون از راهنمایی⚘️⚘️

اره من گاهی اوقات میخورم مخصوصا موقعه امتحانی چیزی داشته باشم خوبه بدک نیس ولی ممکنه بهت نسازه ها یب ...

به من گفته یک ماه هر ۱۲ ساعت بخورم ...!😐چرا احساس میکنم منو کلا با یه کیس دیگه اشتب گرفته بوده😐

منم پدرم برای قلبش استفاده میکنه...بعد این اقای دکتر احساس میکنم خیلی هم توجه نکرد به حرفام😑

وقتی با این سن و سال تلفنی اسم قرص میگیری

خودت بگو بهت چی بگم ؟

حداقل خودت به خودت یه چیزی بگو که من دلم خنک بشه !

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر