2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا پسرم به اسمش واکنش نشون نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 3201 بازدید | 39 پست
اگه اوتیسم باشه که ب اونا هم واکنش نمیده واسه اینکه خیالت راحت شه ببرش دکتر 

جالب اینجاس ماه پیش تازه راه افتاد🥲🥲من قبلش دکتد بردمش برا حرف نزدن گف گره زبان داره ولی نمیدونم چرا ب اسمش واکنش نشون نمیده🥺🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونه اسمشه؟ یعنی بهش گفتید مثلا تو حسن هستی؟ شما و پدرشو میتونه صدا کنه؟ احساساتش رو درست بروز م ...

بهش میگم سامیار کیه میگه من

ولی وقتی صداش مکنم جواب نمیده

یا وقتی اب میخاد نمینه اب خودش میره سما لیوان 

عه پسر شماهم به اسمش واکنش نمیداد؟الان خوب شده؟؟؟

بله خیلی هم کم حرف می‌زد همش تقصیر تلویزیون من الان خیلی کمش کردم ببر یه گفتار درمان خوب ببینتش

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
ان‌شاء‌الله که مشکلی نداره باهاتون ارتباط چشمی برقرار میکنه؟ چه پدر چه مادر چه اطرافیان. دستورپذیری ...

ارتباط چشمی دلره ولی دستور پذیری نه مثلا میگم برو کنترل بیار نمیره نمیاره

بهش میگم سامیار کیه میگه من ولی وقتی صداش مکنم جواب نمیده یا وقتی اب میخاد نمینه اب خودش میره سما ...

احتمالا حوصلتونو نداره جواب نمیده😂

یه دکتر اطفال ببریدش و اگه لازم باشه به گفتار درمان ارجاعش میده. بیشتر باهاش حرف بزنید. شعر بخونید. کلماتو تکرار کنید. ببریدش خانه بازی، مهد یا جمع و مهمونیهایی که بچه دوست دارن تا همه باهاش حرف بزنن و کم کم یاد بگیره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بله خیلی هم کم حرف می‌زد همش تقصیر تلویزیون من الان خیلی کمش کردم ببر یه گفتار درمان خوب ببینتش

اخه من روستام تاپیک های قبلیمم گفتم ک چقد سر بجه غصه خوردم انشالله تلوزیون کم میکنم‌و بهتر بشه 

اخه من روستام تاپیک های قبلیمم گفتم ک چقد سر بجه غصه خوردم انشالله تلوزیون کم میکنم‌و بهتر بشه 

ان شالله 

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا