2777
2789

ازبس بنده های خوبی هستیم🥲

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گناه و ناشکرب رو خوب اومدی  فقط بلاد کفر همش شده نزول رحمت الهی

جمله ی دومتون رو نگرفتم؟

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

🫠

😷😼

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

طبق شنیده ها میگند تحریم باران هم هستم  میگند کشورهای دیگه ابرهایی که میاد سمت ایران رو کاری م ...

آره منم شنیدم ولی هم میگن دروغه هم راست معلوم نیست...

ولی اگه اینطور باشه خیلی ترسناکه

من از جنگ و دعوا خوشم نمیاد دوست دارم با همه دوست باشم🙂❤️                                                               💫

خدا خودش به همه رحم کنه .بیچاره کشاورزها 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
چون ابر های بارور فروخته شدن مردمان ساده ای هستیم چه دعای خواهر

راستی یک کاربری هم اسم کاربری شما بود اما اون زن بود اسمش زن تنهای شبم یک همچین اسمی... 

این کاربر مورد نظر شما نیست؟ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

طبق شنیده ها میگند تحریم باران هم هستم  میگند کشورهای دیگه ابرهایی که میاد سمت ایران رو کاری م ...

خیر اطلاعاتتون غلطه ابر های بارور ایران فروخته میشه با یه مکش بادی به کشور های دیگه انتقال میدن 

کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده
من استوری بلاگرای خارجی رو میبینم هرروز برف و بارون دارن  اینجام ۴تا خبر بخونین انقد کمتریل پخ ...

کمتریل چیه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خیر اطلاعاتتون غلطه ابر های بارور ایران فروخته میشه با یه مکش بادی به کشور های دیگه انتقال میدن  ...

مگه میشه کل ابرا با دستگاه بره سمت دیگه؟ حداقل نصفش که باید بیاد!

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

راستی یک کاربری هم اسم کاربری شما بود اما اون زن بود اسمش زن تنهای شبم یک همچین اسمی...  ...

بله دیدمشون تو یه تبادل نظری بودن ریپلای کردن گفتن اکانتمون شبیه هست

نه 

کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده