2777
2789

از دیشب هر تاپیک رفتم پیامای تبریک کربلایی فاطیما توش بود...

باعرض سلام به خدمت دوست عزیزم سرکار خانوم نازیلا هادی پور گرامی..کسب موفقیت  شما درهیئت علمی دانشگاه پیام نور شیراز را درتبریک عرض می نمائیم...

به امید موفقیت روز افزون در مراتب بیشتر و بالاتر.

ارادتمند و دوست شما فاطیما رضایی..

جان من همین متنو بفرس ...اون کربلایی و درشرف دکتری و فلان و بهمانو ننویس..

تگش کنین

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده؟

یه خانومه بنده خدا میخاد ب دوسش پیام تبریک موفقیت بده هی متن می‌نویسه تو تاپیکا میفرسه ..بعد من گفتم این متن بهتره...از دیشب تو همه تاپیکا هس..حالا الان برات متن خودشو میفرسم ببین

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

چون اسم ی نفرو کامل با مشخصات داره میگه و شاید اون شخص راضی نباشه

من قصدم کمکه بهش..چن از دیشب تو هرتاپیکی هس

اینکه همه جا هست چرا الان نمیاد اینجا جوابگو باشه 

تگش کنین..فاطیما۷۲

یه خانومه بنده خدا میخاد ب دوسش پیام تبریک موفقیت بده هی متن می‌نویسه تو تاپیکا میفرسه ..بعد من گفتم ...

اها بفرست

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓