2777
2789
عنوان

نی نی سایت 5شنبه صبح تعطیل است!

| مشاهده متن کامل بحث + 4697 بازدید | 167 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه گی برید خونشون یهوووووووووووو خونه تکونیشونم بکنید عمو داره سایتو درست می کنه دستش بنده
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
بچه ها بنظرتون شوهرامون اگر عمو رو ببینن چه برخوردی میکننن؟؟؟؟؟
شوهره مناز عمو ملتمسانه میخواد منو قطه دسترسی کنن خخخخخ خونه تمیزشه
جز نقطه ضعفامه الان نی نی سایت خخخخ همیشه بعنوان یکی از ضعفام ازش یاد میشه تو خونه
سوزانا جون بخواب عزیزم بدن به استراحت نیاز داره خخخخخخخخخخخ
فرق است بین دوست داشتن و داشتن دوست.دوست داشتن امری لحظه ایست اما داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است.
واقعا شما عمو نسبت به ما جوانان مسیولید بگید ما معتادان این ساعاتو چه کنیم
آخه من چیکار کنممممممممممم خدااااا
الان مامانیم دمه مرگه بساعته زنده بودنش من از امروز نت خطمو وصلیدم رفته مراسم ختم عقب نمونم از سایت