یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد این طرح جدید هس میگن ۲ درصدیه هم سپه داره هم ملی خاک عالم تو سرشون کنن میگن باید ۵ ما۶ پول بخابه دوبرابرش وام میدن ۱۶ درصد ک مالیاتش ۲ درصد سودشه یعنی ۱۸ درصده این ک میگن ۲ درصد الکی حتی گفتم خوب چرا میکی ۲ درصد میگه خانم پ مالبات چی ی ضامن کارمندم میخاد یا ی سند خونه توی منطقه
اینی که جدیدا تبلیغ میکنه چیه؟ امید بانک سپه میگه تا 300 میلیون وام میده با کارمزد 2 درصد ...
باید سپرده بذاری ۳۰۰ تومن بعد چند ماه میدن!!!
همون ۳۰۰ ومن رو طلا بخری بیشتر سود داره تا این کار
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
تازه بانک ملی ۳۰۰ بخای پول بگیری باید ۳۹۹ بزاری بانک اینم بگم ک بعد چند ما۶ میتونی پولتو برداری ولی ۲۰ ت تو حساب میمونه بلوکه میشه تا اخرین قسط ۸ ت هم مالیات سالانش هر سال برمیدارن مالیات سالانه ی اولشم باید با قسط اول بدی ماهیم ۴.۳۷۰ باید پس بدی