2777
2789
عنوان

هیدرو سالپنکس کی داره؟

405 بازدید | 15 پست

دوستان هرکی هیدرو بوده و درمان شده لطفا بیاد بگه چجوری خوب شد...

هر کاری که جواب داد براتون رو لطفا بیاین بگید.

بیاین همفکری کنیم ...

هرکی راهی بلده که موثره دریغ نکنه...

(هیدور سالپنکس یعنی مسدود شدن لوله های رحم بر اثر عفونت یا تجمع آب و ....)

همین طور هماتوسالپنکس اگه کسی تجربه ایی داره بیاد بگه...

خدا خیرتون بده...

هیدرو سالپنگو گرافی همون عکس رنگی رحم منظورته برای من خیلی دردناک بود متاسفانه لوله هام هم گعتن باز ...

خداروشکر که برای شما بازه...

نه برای من بسته شده تجمع آب و عفونت 

و خون میخواستم ببینم کسی درمان شده با این شرایط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ندارم 

شما باردار نمیشین؟

عزیزم چای سبز رو رو ذغال دود کن و بدون شلوار بالاش قرار بگیر ک داخل بره

تو دوران پریودی چند لخته بزرگ ازت خارج میشه و بعدش اماده بارداری هستی کسی ک اصلن باردار نمیشد اینکارو کرد وشد حتمن باردار میشی

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

دوسین بخورید

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
خداروشکر که برای شما بازه... نه برای من بسته شده تجمع آب و عفونت  و خون میخواستم ببینم کسی در ...

اس اون تاپیک ک سوال کردید قفل کردن جوابتون رو اینجا میزارم 

چند سال ناباروری دارید؟

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
ای وای  متاسف شدن  دورت بگردم خواهرم  خودت و همسرت سلامت هستید؟آزمایش و... دادید؟

بله اوایل همه چی خوب بود ولی باردار نشدم هی گفتن تلاش کنید .مکمل خوردیم نشد..

هربار که یک مشکلی رو حل میکنم مشکل جدیدتر بوجود میاد..‌‌‌‌‌‌‌حتی برای اوی اف رفتم تو اتاق عمل برگشت خوردم گفتن تو رحمت خون هست...

الانم همش لک بینی و خون دارم.

پزشکا میگن داخل لوله هام اب و خون جمع میشه 

طب سنتی بعد کلی دوا و دارو ادرس دعا نویس داد 

ولی من نرفتم تا حالا سراغ این چیزا....

بله اوایل همه چی خوب بود ولی باردار نشدم هی گفتن تلاش کنید .مکمل خوردیم نشد.. هربار که یک مشکلی رو ...

صدرصد شما طلسم داری 

علی الحساب تاپیک هام رو بخون و تاپیک آخرم رو انجام بده صدرصد مشکلت حل میشه تا ۴۰ روز 

بازم بهم اطلاع بده نتیجه رو 

شک نکن ک باردار میشی

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
صدرصد شما طلسم داری  علی الحساب تاپیک هام رو بخون و تاپیک آخرم رو انجام بده صدرصد مشکلت حل میش ...

خب طلسم از منه با از شوهرم یا از هردومون؟؟؟

من اون علایمی که میگن بعضیا طلسم دارن رو ندارن خداروشکرارتباطم باخدا عالیه 

عاشق صدای اذان هستم 

از موسیقی یه مدته متنفر شدم 

همسرم هم نمازاش مرتب میخونه  

خیلی اوقات خودبخود موقع اذان صبح بیدار میشیم.

خب طلسم از منه با از شوهرم یا از هردومون؟؟؟ من اون علایمی که میگن بعضیا طلسم دارن رو ندارن خداروشکر ...

بیا خصوصی اعصابم خورد شد برات خواهر