2777
2789
عنوان

دوستان کمکم کنید در مورد شوهرم

226 بازدید | 17 پست

تازگی وسواس شدم همش فکرای مزخرف میاد تو سرم 

خونه بابام نزدیکمه و هفته ای یه روز یا دو روز میرم سر میزنم (با شوهرم میریم هربار) ولی مثال من ساعت ۵ عصر میرم و شوهرم ساعت ۹شب میاد برای شام و باهم برمیگردیم 

تازگی همش با خواندن این تاپیکا تو نی نی سایت حساس شدم و حتی میترسم چند ساعتی خونمو خالی بزارم همش فکر میکنم ممکنه شوهرم خیانت کنه و کسیو بیاره خونه 

این شکی که کردم بدون دلیله و چیزی ندیدم ازش. یه راهکار بدید فقط نگید نرو خونه بابات که شدنی نیست

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

با اجازه اسی

دوستم شندیم هیئت علمی شده

بنظرتون این تبریک خوبه؟

سلام و عرض ادب و عرض ارادت

دوست عزیزم نازیلا هادی پور قبولی شما را برای هیئت علمی و استاد بودن دانشگاه پیام‌نور شیراز تبریک عرض میکنم

با تشکر کربلایی فاطیما رضایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه اسی دوستم شندیم هیئت علمی شده بنظرتون این تبریک خوبه؟ سلام و عرض ادب و عرض ارادت دوست ع ...

بسه دیگه همه جا میری پست میزاری 

واقعا کارت زشته 

متن تبریکت هم واقعا مزخرفه 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!
بسه دیگه همه جا میری پست میزاری  واقعا کارت زشته  متن تبریکت هم واقعا مزخرفه

مخصوصا قسمت  کربلایی  ش 😐

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

بهتره نی نی سایت رو بزارین کنار و تاپیک یا داستان های خیانت رو کلا نخونین بعد یه مدت میبینین نتیجه اش رو کلا برای چشمتون ارزش قائل بشین و هرچیزی رو نخونین چون شاید شما فراموش کنین اما مغز اون رو تجزیه تحلیل میکنه