2777
2789
عنوان

عکس⚘📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید تو تاپیکتون گفتین تولیدی دارین  حداقل سرمایه برای تولیدی لباس چقدره  ممنون که جوا ...

۱۵۰ م عزیزم

البته اگر بخوای خودت طراحی کنی باید یه سری کلاس هارو هم بگذرونی 

و خوب زمان لازم داره حرفه ایی بشی

چرخ ها یکم گرون شدن مثلا راسته کامپیوتری درست حسابی که نخ بر هم داشته باشه.. فک کنم ۲۰ و خورده ایی هست. که البته ابزار خوب تیراژ کاریتو هم بیشتر میکنه و از خیاطی خسته نمیشی‌.

ولی باز با کمتر هم شاید بتونی

یه میاندوز کامپیوتری ۸۰ م هست صفرش اما وسته ۲ دینام دار شاید با ۱۸ م هم بشه خرید 

با این توجه احتمالا بستگی ره نوع کار و ماشین هایی که خرداری میکنید داره 

مثلا کار تریکو یه سری چرخ لازم داره و کار کاپشن یه جور . تقربا یکی هستنا

وارد کار بشی متوجه میشی

۱۵۰ م عزیزم البته اگر بخوای خودت طراحی کنی باید یه سری کلاس هارو هم بگذرونی  و خوب زمان لازم ...

با هزینه های اولیه کارگر و کرایه مکانش حساب کردید ؟

بعد ببخشید حدودا درآمدش ماهیانه چقدره ؟

چجوری باید کار گیر بیاریم براشون بدوزیم

با هزینه های اولیه کارگر و کرایه مکانش حساب کردید ؟ بعد ببخشید حدودا درآمدش ماهیانه چقدره ؟ چجوری ...

شما برای شروع نیاز دارید به تجربه

معمولا میگن بین ۲ تا ۶ ماه بهتره یک جایی مشغول به کار باشید هم یاد میگیرید اصول مدیریت یه کارگاه رو هم تجربه کسب میکنید 

هزینه چرخ هارو فقط 

چون ما هزینه اجاره ندادیم نمیدونم

و برای کارگر ها . ۲ جور حساب میکنن

یکی حقوق ماهانه هست

یکی درصدی

که درصدی منصفانه تره

شما برای شروع نیاز دارید به تجربه معمولا میگن بین ۲ تا ۶ ماه بهتره یک جایی مشغول به کار باشید هم یا ...

خدا خیرت بده ممنون از وقتی که گذاشتی من اون تاپیکتون رو خوندم که گفتید همسرتون عکس پروفایلش عکس مشترکتونه 

از اون جا این پیام رو گداشتم .

راستش خیلی از شخصیتتون خوشم اومد 

انشالله موفق باشی