2777
2789
عنوان

با شوهرم و مادرشوهرم چه کار کنم؟

233 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها 

یک موضوعی هست که خیلی وقت ذهن من رو درگیر کرده 

مادرشوهر و پدر شوهر من از هم جدا شدن وقتی شوهرم یکساله  و خواهر شوهرم ۳ ساله بودن 

این بچه ها بین پدر مادر پاس می شدن و هیچ کدوم خونه و زندگی درستی نداشتن 

هم پدر و هم مادر دوباره ازدواج کردن 

پدرش با دختر خونه ازدواج می کنه و ۳ تا بچه داره نامادریه بچه ها رو اذیت می کرده ولی پدره هواشونو داشته 

ولی خب بچه ها پدر رو ول می کنن می چسبن به مادره 

مادره هم زن دوم یک مرد چوپان می شه که سرهنگ بازنشسته هم بوده اونم ۳ تا بچه می یاره و دومین بچه رو چون دختر دومش از اون مرد محسوب می شده  رو می فروشه و سومی پسر می شه .

حالا مشکل من اینه که مادرشوهرم خیلی به اون دوتا بچه اش که خیلی هم اصراف کار وخود نماعن اهمیت می ده و این دوتای بزرگ رو آدم حساب نمی کنه .ولی این دوتا عاشق مادری هستن که به خاطر خودش بچه ها رو تو سن کوچیک ول کرده رفته .

جدای از اون اصلا کمک شوهر من نکرد نه برای وسایل خونه نه برای عروسی  نه حتی خرید چمدون عروس و داماد فقط از سر باز کرد همه چی رو 

الان داره تند تند برای اون دخترش خرید می کنه 

بیکار نیست پولم از شوهرش نمی گیره 

خودش مغازه داره .

ولی از شوهر من حتی پولم می گیره موکت می گیره (شوهرم نصاب موکت) دخترش دانشجوعه حتی خرج اونم از شوهر من میگیره 

در ضمن 

رهن خونه 

شغل 

وسیله نقلیه(موتور) رو هم بابام به همسرم داده 

چه کار کنم .....؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما فقط میتونی به همسرت بگی که خانواده خودش الویت اول زندگیشن و میتونی پولهای همسرت رو مدیریت کنی ولی نمیتونی از مادر شوههری که زن یع غریبه هست توقع کمک داشته باشی این روزا پدر واقعی به بچه کمک مالی نمیکنه چطور از نا پدری توقع کمک داری

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

از باباش انتظاری ندارم

چون ار وقتی که ازدواج کردیم من حتی یکبارم ندیدمش و باهاش حرف نزدم 

عروسی پسرش نیومد 

برای من انگار که مرده 

خواهرشم نامزد داره ولی فعلا معلوم نیست کی ازدواج کنه یا اصلا با اون شخص ازدواج نکنه 

اما از همین الان داره تند تند براش وسیله می گیره حتی سفارش می کنه اطرافیان که می رن سفر زیارتی برای دخترش چیز میز بیارن .

ولی دستش شکست برای پسرش یه تکه وسیله بیاره 

حتی از پسرشم توقع داره چیزی بهش بده 

شوهرم تو فشار مالی بدیه 

اما مادرش یک لاشخور به تمام معناست . راه حل بدید چه جوری با مادرش رفتار کنم بفهمه باید به پسرشم چیزی بده...

باید با خود شوهرت حرف بزنی  هر کاری کنی مادرش هستش دوسش داره و عادت کرده خرجشون رو بده شما هن ...

چمدون عروس الان اصلا برام مهم نیست . خودش خیلی عصبیه و نمی دونم چه جوری بهش بگم داغ نکنه . بین بچه هاش خیلی فرق می زاره . 

از باباش انتظاری ندارم چون ار وقتی که ازدواج کردیم من حتی یکبارم ندیدمش و باهاش حرف نزدم  عرو ...

باور کن راه حلی نداره اون بهتر شما میدونه پسرشم بچشه نمیخواد که نمیده 

فقط میتونی کاری کنی  شوهرت پولی نداشته باشه به اونا بده 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

انقد خرج بریز سر شوهرت ک خرج خودتونم بزور داشته باشه راهش همینه مثلا طلا بخر پس انداز  زمین ...

برای من خیلی خرج می کنه .هفته ای یکبار غذای بیرون داریم 

گوشی ۲۰ میلیونی برام گرفت چون دست یکی دیدم و گفتم کاش منم داشتم 

همون روز گرفت 

مشکل من مادرشه 

به مادرش چی بگم بفهمه نباید از پسرش چیزی بخواد حتی باید بهش چیزی هم بده

من واقعا نمیفهمم این مادرا چیکاد میکنن ک با این همههه کم لطفیشون بچه هاشون کشته مردشونن،

والدین سمی گاهی محبوب ترن چون بچه هرگز توجهی ازشون ندیده یه توجه کوجک که بکنن بچه  با سر میدوه 

بچه اینجور ادما توضمیر ناخوداگاهش همیشه خودشو مقصر میدونه و فکر میکنه خودش لیاقت توجه والدینشو نداشته والی اونا خوب بودن!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بنظرم مادرشوهر رو ول كن  به شوهرت بچسب اونو درست كني  ديگه شوهرت چرا خرج كنه اخه  ...

چه جوری بفهمونم بهش نباید برای اونا خرج کنه ؟

برای خواهر بزرگتر بدبخت خودش دلش نمی سوزه برای اون عفریته ناتنی دلش می سوزه

برای من خیلی خرج می کنه .هفته ای یکبار غذای بیرون داریم  گوشی ۲۰ میلیونی برام گرفت چون دست یکی ...

مادرش ب هیچ وجه نمیفهمه چون خودشو میزنه ب نفهمی

و اگ بخای با شوهرت جدل کنی هم میبازی چون شخصیت مهر طلبی داره و کوتاه نمیاد 

چوشی ۲۰ تومن ی گوشی متوسط حساب میشه چیز خاصی نخریده برات دلتو خوش نکن

من واقعا نمیفهمم این مادرا چیکاد میکنن ک با این همههه کم لطفیشون بچه هاشون کشته مردشونن،

یک روز خاله ام به مادرم گفت مادر هایی که بچه هاشون رو زیر پاهاشون له می کنن ، اون بچه ها بیشتر هوای مادرشون رو دارن . ولی مادر هایی که جونشون رو برای بچه هاشون می زارن  وسط بچه ها تف می کنن تو صورت اون مادر .

و دقیقا خاله ام و مادرم زندگی های سختی داشتن یکی از فشار شوهر یکی از فشار مادرشوهر  ولی حاظر نشدن ما بچه ها رو به خاطر راحتی خودشون ول کنن و برن طلاق بگیرن .