2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 32 پست
من کلا آدمی هستم که خیلی شک میکنم و بی اندازه حساسم و سریع از یه کاری پشیمون میشم و جا میزنم نمیدونم ...

بنظرم هنوز به اون درجه از پختگی برای ازدواج نرسیدی و چه خوب که قبل عقد متوجه شدی بخدا جدی میگم یا بندار عقب تر یا برو با مشاور صحبت کن بگو راهکار بهت بده که چیکار کنی چون مطمئنم مشاور میگه ازدواج نکن ،اصلا هم ناراحت نباش بابتش خیلی خوبه برعکس خیلیا که الان بعد چند سال تازه متوجه میشن شما قبلش متوجه شدی

- اِنسانیت تنها دینیست که پِیروان چَندانی ندارد. 🤍🕊
نمیدونم چیکارکنم  اگه مشاور خوب میشناسی بهم بگو

مشاوره ازدواج نمیشناسم تو نت سرچ کن یا اینجا بپرس 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ الان ازدواج کردی؟

ن هنوز ولی در آستانشم 

چون ازدواج مون سنتی بوده 

قد بلند می خواستم متوسطه ریش و سبیل دار دوس داشتم نیس هیکلی نیس 

و گاها اخلاقاش خیلی بچگانس 

ولی خب کنار اومدم 

ب بقیه ویژگی های مثبتش نگاه میکنم

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
پدر و مادرم اجازه جدایی نمیدن بهم مطمئنم😭

آخه شما اصلا هنوز وصلت نکردی بنظرم بزار مشاور با خانوادت حرف بزنه

- اِنسانیت تنها دینیست که پِیروان چَندانی ندارد. 🤍🕊
چندسالته شما

۲۱ 

چقد ک ازدواج سنتی سخته😔

اول هیچ حسی نداشتم بهش الان یکم حسم بیشتر شده

اینم هر روز میاد میگ آمادگیش ندارم 

خیلی وقتا دعوا می کنیم چون نمی تونه درکم کنه 

۲۴ سالشع هنوز و مشاوره هم رفتیم گفتن من خیلی پخته ترم 

نمیدونم واقن همش میگم هیشکی نیس همچیش خوب باش 

همین ک تا حالا با کسی نبوده اهل کاره فلان خوبه

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
۲۱  چقد ک ازدواج سنتی سخته😔 اول هیچ حسی نداشتم بهش الان یکم حسم بیشتر شده اینم هر روز میاد ...

منم ۲۱ هستم عزیزم نامزدم ۲۳ 

دقیقا نامزد من هم شرایط شما رو داره 

عقد کردی؟

منم ۲۱ هستم عزیزم نامزدم ۲۳  دقیقا نامزد من هم شرایط شما رو داره  عقد کردی؟

ن هنوز 

هم خودم دودلم هم خانوادم 

خانواده من مطمئنن من خودم فقط دو دلم  شما هم به خاطر قیافه دو دلی؟

قیافه ک متوسطه معمولی 

بیشتر بخاطر ناپختگیش 

کمال طلبی زیادش 

و شرط و شروط هایی ک گذاشتن

قیافه ک متوسطه معمولی  بیشتر بخاطر ناپختگیش  کمال طلبی زیادش  و شرط و شروط هایی ک ...

قیافه نامزد من هم معمولیه البته خودم هم معمولیم 

من هم به خاطر یه سری بچگی هاش مثلا سادگی بیش از حدش و رودروایسی زیادش🚶‍♀️

قیافه نامزد من هم معمولیه البته خودم هم معمولیم  من هم به خاطر یه سری بچگی هاش مثلا سادگی بیش ...

وای چرا این جورین 

بنظرت بخاطر سن شونه؟