2777
2789
عنوان

روز مادر

116 بازدید | 7 پست

سلام خواهرا لطفا راهنمایی کنید ما امسال خونه خریدیم خیلی دستمون خالیه اگه واسه روز مادر کادو نگیرم واسه مادرم و مادرشوهرم زشته درضمن مادرشوهرم خیلی فرق میزاره ببین منو جاریم چون اون خواهر زاده خودشه خیلی هواشونو داره همیشه براشون مواد غذایی و همه چی میگیره میفرسته ولی چندماه یه بار به ما سرنمیزنه حتی نمیگه بیاین منم نمیخام کادو روز مادر بگیرم زشته به نظرتون 

نه زشت نیست

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زشت نیست اما با یه جعبه شیرینی برو خونه جفتشون🌝

خیلی پرتوقعه پارسال براش روسری گرفتم میگفت پیش خواهرام گفتم پارچه گرون گرفتی برام دیگه شیرینی ببرم خدا میدونه چی بگه پشت سرم😒

منم یه بار به مادرشوهرم پول دادم چند روز بعدش زنگ زدم گفت  جاریم پرسید چقدر کادو گرفتی گفتم انقدر (دوبرابر کاوی من ) از اون موق دوست ندارم براش کادو بگیرم این یعنی بهم کم کادو دادی 

کلا نفهمه تا حالا هیچی واسه من نگرفته بچه های دیگه اش مجردن اونا هم نمی گیرن فقط از من میخواد 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................