2777
2789
عنوان

کیا حاملن یا میتونن کمک کنن

209 بازدید | 30 پست

چند روزه از خواب یهو میپرم با حالت تهوع معده درد و ضعف شدید هیچیم نمیتونم بخورم حالم بد تر میشه واس بهتر شدنش کاری میتونم بکنم؟😭😭😭😭😭خیلی دارم اذیت میشم رو مخه بدنمم ی جوری بی جونه انگار کتک خوردم 

منم همین بودم بدن درد خواب آلودگی اما خب چه میشه ک رد کنار بیا باهاش ولی واسه حالت تهوع و معده درد دارو بگیر از دکتر

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط با سرم بهتر میشدم

تا هفته ۱۸

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

دکتر به من قرص فاموتیدین برا معده و قرص دمیترون برا حالت تهوع داد

زیادنمیخوردم ولی وقتی میخوردم یکم بهتربودم

زنجبیلم بهم گفت اشکالی نداره بخوری

یکم زنجبیل میریختم رو ابجوش بایه تکه نبات کوچیک میخوردم

ولی شما بادکترت مشورت کن ببین چی میگه

کلا که بایدتحمل کنی تابگذره

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

حالت تهوع شدید داشتین اما بدون استفراغ؟

صبحها داشتم اونم چون چیزی نمیخوردم

استفراغم اصلا نکردم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

منم هنوز همینجوریم ۱۴هفتمه شما چند هفتتونه؟’ شبا بخاطر بالا اوردن خواب راحت ندارم خیلییی بده

۸ هفتمه ۱هفتس اینطوری شدم تازه دیروز فهمیدم باردارم قبل اون فکر میکردم مریض شدم میترسیدم

من حالت تهوع شدید دارم غذا نمیتونم بخورم ولی بدون استفراغه