2777
2789
عنوان

واحد روبروییمون سگ خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 34 پست

چقدر بد ،من خیلی از حیوون میترسم

حتی پرنده های کوچیک

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
خدایی سگه از کجا میفهمه که شما الان از خونه زدین بیرون که واق واق کنه! آروم برین بیرون😁 دیگه چیکار ...

سگ به دیدن کار نداره که هرچی اینا اروم باشن اون متوجه میشه من میرم پیاده روی خونه هایی که سگ دارن تا حالا چند باریدفعه صدا کردن تو دلم میگم کوفت ،واقعا  ادم جا میخوره 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سگ به دیدن کار نداره که هرچی اینا اروم باشن اون متوجه میشه من میرم پیاده روی خونه هایی که سگ دارن تا ...

اره..ما هم همسایمون داره خیلی صداش وحشتناکه..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

حتما بهشون تذکر بده طفلکی بچتون

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
چقدر از سگ بدم میاد حس میکنم حیوان موزی وبد جنسیه از گربه خوشم میاد خیلی گوگولی وملوسه

هیچی از ادم بدجنستر نیست خواهر..مامانم همیشه می گفت حیوون دوپا از چهار پا بدتره..ولی منم از سگ خوشم نمی یاد

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

من بودم اول تذکر میدادم با زبون خوش یکمم پیاز داغشو زیاد کنید بگید بچم ترسیده شبا از خواب میپره گریه میکنه اگه تذکر اثر نداشت حتما حتما شکایت میکردم

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

یکی نیس بهش بگه ای مهربونِ حیوون دوستِ باکلاسِ پرمدعا اینکه سگت همسایه ها رو اینقدر آزار میده قلب رئوفت خدشه دار نمیشه؟

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
چقدر از سگ بدم میاد حس میکنم حیوان موزی وبد جنسیه از گربه خوشم میاد خیلی گوگولی وملوسه

بین حیوونا سگ وفادارترینه به صاحبش قدرشناس ترینه همیشه ممنونه اصلا بدجنس و موزی نیست اگه صاحبش غم داشته باشه میفهمه و غصه میخوره اگه با یه انسان یه مدت زندگی کنه تا اخر اونو فراموش نمیکنه اگه خدا اجازه داده بود حتما یدونه میگرفتم همدمم بشه انقد که خوبه و برعکس گربه به شدت پرتوقع وپروعه هرکاری واسش بکنی باز طلبکاره و بی چشم و رو میگن طرف گربع صفته بس که گربه صفات بد داره

بین حیوونا سگ وفادارترینه به صاحبش قدرشناس ترینه همیشه ممنونه اصلا بدجنس و موزی نیست اگه صاحبش غم دا ...

ما قبلا سگ داشتیم البته سگ نگهبان اره وفاداره به صاحبش ولی ادمو بلانسبت احمق حساب میکنه تو چشمش یه حالت موزیگری وجود داره من کلا ازش خوشم نمیاد ولی گربه هیچ وقت نداشتم اطرافیانم دارن راضیین 

من کلا دوس ندارم حیوان توخونه نگهداری بشه حس میکنم بهش ظلم میشه 

ما قبلا سگ داشتیم البته سگ نگهبان اره وفاداره به صاحبش ولی ادمو بلانسبت احمق حساب میکنه تو چشمش یه ح ...

چون خوشت نمیاد فک میکنی موزیه اره واقعا جاشون تو خونه نیست گناه دارن اذیت میشن تو خونه

شما سوزش خوب شد؟

نه گلم کامل خوبب نشد فهمیدم از عفونت نیست از التهاب اعصاب اونجاست اسمش ولوودینیاست از وقتی فهمیدم اینه قبولش کردم سعی کردم بهش اهمیت ندم ب کمپلکس و پروبیوتیک میخورم بهتر شدم ولی کامل نه