2777
2789
عنوان

واحد روبروییمون سگ خریده

723 بازدید | 34 پست

هربار که میخوایم بریم بیرون میاد جلو درشون واق واق شدید و بلندی میکنه قلبمون میاد تو دهنمون مهمونامون میترسن بچه کوچیکم میترسه من خودم تپش قلب شدید دارم چیکار کنیم تو محیطای اپارتمانی مخصوصا وقتی چند واحدیه نگه داشتن   سگ واقعا باعث ازار دیگران میشه چون خیلی صداش وحشتناکه.

از طرفییم تو درز انقطاع اپارتمانمون با ساختمون کناری کبوترها لونه کردن هیچ دسترسی برای بیرون کردنشون نیست  دقیقا انگار وسط خونه هستن از صبح تا ظهر با صدای بلند میخونن دیگه از ۶ صبح به بعد خواب نداریم 

😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا صبرت بده

با همسایه ها صحبت کن یه قانونی چیزی بزارید برای نگه داشتن حیوون خونگی..

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خدایی سگه از کجا میفهمه که شما الان از خونه زدین بیرون که واق واق کنه!

آروم برین بیرون😁 دیگه چیکار کنیم بعضیا دوست دارن از خارجیا تقلید کنن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خدایی سگه از کجا میفهمه که شما الان از خونه زدین بیرون که واق واق کنه! آروم برین بیرون😁 دیگه چیکار ...

کلاس داره خواهر 🤣

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)

عاقا چشتون روز بد نبینه یبار خواهرزاده شوهرم دو تا سگ اورد بست تو حیاط ما ک صبش بیاد ببره اینا از غروب تا خود صبح واق واق کردن نه گذاشتن ما بخوابیم نه همسایه ها خیلی بد بود خودمم فوبیای ترس از حیوانات دارم شدیددددد😓

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)