2777
2789
عنوان

دخترم یهو تو خواب 😟

587 بازدید | 30 پست

دخترم یه ماه دیگه سه سالش میشه یهو تو خواب با صدای خیلییییی خیلی بلندی جیغ زد طوری که منو باباشم بلند داد زدیم ترسیدیم هر دوتامون رنگمون پریده بود😭 نمیدونم چرا اینجوری کرد تا الانم بیداره هی چشاش بسته میشد یهو باز میکرد به اونجا که خوابیده بود نگاه میکرد 😥😥 هر چقدر باهاش حرف زدیم جواب نمیداد فقط نگاه میکرد بعد یه رب بیست دقیقه که الان رو پامه خندید بهم گفت مامان ترسیدم 

قبل اونم بیدار شده بود دوبار اب خورد یه یه ساعت چهل دققه ای طول کشید تا بخوابه تازه بیست دقیقه نیم ساعت بود شایدم کمتر ، خوابیده بود که اینجوری شد الانم هنوز نخوابیده زو پامه 

خیلی نگرانم 😟😥😭

تیکر لاغریمه 😀👌 مطمئنم که میتونم 😊 قدم ۱۷۰  ➖ وزنم ۱۰۵ ➖ هدف اصلی که ان‌شالله تا اخر این تیکر میرسم ۶۵ کیلو 😊تاریخ شروع ورزش و رژیم ۱۴۰۲/۸/۲۸   ➖   اولین وزن کشی تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ ( 99 ) کیلو 😀🙃 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا خواب دیده فردا صبح ازش بخواه نقاشی خوابش رو بکشه تقریبا از این سن کابوس دیدنا شروع میشه

اینجور چیزارو‌ نمیدونه فقط با شعر چشم چشم دو ابرو نقاشی میکشه ،

تیکر لاغریمه 😀👌 مطمئنم که میتونم 😊 قدم ۱۷۰  ➖ وزنم ۱۰۵ ➖ هدف اصلی که ان‌شالله تا اخر این تیکر میرسم ۶۵ کیلو 😊تاریخ شروع ورزش و رژیم ۱۴۰۲/۸/۲۸   ➖   اولین وزن کشی تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ ( 99 ) کیلو 😀🙃 
احتمالا خواب دیده فردا صبح ازش بخواه نقاشی خوابش رو بکشه تقریبا از این سن کابوس دیدنا شروع میشه

اتفاقا میگن به بچه یاد اوری نکنید خوابشو که تو ذهنش بیشتر نمونه 

اگر خووش گفت گوش بدین اما اگر نگفت دیگه راجب بهش نپرسین 

زمان خواب بالا سرش قران بزار جن دیده البته شاید به خاطر این حرفم بقیه بریزن سرم ولی حقیقت محضه همیشه زمان خواب کنار سرش قران بزار تا بارامش از این به بعد بخوابه

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم
پسر منم خیلی اینجوری میشه الان پنج سالشه از سه سالگی اینطوری میشد .خیلی ترسناکه خدایی.

خیلی خیلی خیلی بد بود قبلا ها از خواب میپرید اما الان قبلش با صدای اروم یچی شنیدم بعدش بلند تر جیغ کشید 😭😭😭😭 به خدا یه لحظه یادم میاد گریم میگیره

اینجور چیزارو‌ نمیدونه فقط با شعر چشم چشم دو ابرو نقاشی میکشه ،

نقاشی بلد نیس؟

باشه باز تو بهش بگو

مهم نیس چی میکشه

خط خطی هم‌ کنه بعد ازش بخواه توضیح بده چی کشیده بهت میگه،متوجه میشی چی خواب دیده

عروسک زشت تو اتاقش نیست؟

من یک شب خونه ی مادرم بودم

خواهرم عروسک خیلی زشتی داشت

تا صبح با حالت ترس نمی خوابید.

من هی شیر میدادم بهش و هی پوشک عوض می کردم

نمی فهمیدم چی شده

فردا یک نقاشی کشید فهمیدم از اون عروسک ترسیده

بعد انداختیم دور

خوب هم صحبت نمی کرد هنوز

زمان خواب بالا سرش قران بزار جن دیده البته شاید به خاطر این حرفم بقیه بریزن سرم ولی حقیقت محضه همیشه ...

اخه قبلا که تو اتاق میخوابیدیم میزاشتمش زمین تا یه موقع از تخت نیافته ، بالا سرشم میز ارایشم بود که کشوی اولش قران و جا نماز گذاشتم ، اونجا هم خواب ارومی نداشت 

ولی حتما امتحان میکنم قران میارم بالا سرش 😓

پسر منم خیلی اینجوری میشه الان پنج سالشه از سه سالگی اینطوری میشد .خیلی ترسناکه خدایی.

زمان خواب بالا سرش قران بزار دیگه نمیبینه ابجی

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم
عروسک زشت تو اتاقش نیست؟ من یک شب خونه ی مادرم بودم خواهرم عروسک خیلی زشتی داشت تا صبح با حالت تر ...

نه اتاق سرده پیش خودم میخوابه تو پذیرایی 

فقط بالای سرش و سمت راستش مبله که تیکه های مشکی داره