2777
2789
عنوان

به راهنماییتون نیاز دارم لطفااا🥺

223 بازدید | 32 پست

نظرتون مهمه واسم بخونید لطفا

یه دختر ۱۸ ساله که کلی زخم خورده تو زندگیش

رابطه های مادرشو دیده و به کل روحیشو باخته

شک گرفته وسواس گرفته و به بدن خودش اسیب میزنه

کنکورم داره

جدای از حال روحیش جسمشم سالم نیست

ریزش مو داره و ضعفای یدفه ای و جوشای بدن...

ی بار ازمایش داده همه چیش خوب بوده

بعد ی سال بازم داده و امروز میخاد بره جوابشو بگیره

اگه اینم مشکل نداشته باشه

بنظرتون بره دکتر پوست و موی خوب

یا بره پیش روانشناس تا روحیشو اول خوب کنه؟🥲

ی پول کمی میتونه جور کنه واسه جفتشون

ولی نمیدونه چ راهی درسته

مادرش ب شدت مخالف روانشناسه و میخاد خودش تنهایی این راهو بره

بنظر شما بره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام بیماری‌های جسمی از روح تمااااامش ،اول روحت رو درمان کن 

اره ولی میترسم

ازینکه نتونم خودم تنهایی

ازینکه بعدا اگه مامانم بفهمه سرکوفت بزنه ک چرا پول میدی ب این چیزا 

روانشناس خیییییلی میتونه بهت کمک کنه برو حتما تمام ضعف های جسمانیت از اعصاب و روحته اونو درمان کنی ب ...

خودمم همین فکرو میکنم

ولی خیلی میترسم...از حرفای بعدا مادرم ب خصوص

به نظر من ی روانشناس خیلی میتونه کمک کنه در ادامه راه

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971
خودمم همین فکرو میکنم ولی خیلی میترسم...از حرفای بعدا مادرم ب خصوص

نترس قوی باش اول که اصن نذار بفهمه مامانت تو دیگه 18 سالته خودتو دوستداشته باش و به خانواده محدود نکن خودتو اگرم بیرون نتونستی بری اسنپ دکتر بزن 10 دقیقه ست مدت روانشناسش مختصر تو ضیح بده برا دکتر

حسبنا  الله ونعم الوکیل  
اره ولی میترسم ازینکه نتونم خودم تنهایی ازینکه بعدا اگه مامانم بفهمه سرکوفت بزنه ک چرا پول میدی ب ...

صددر صد میتونی ،خودم کسی بودم که به خاطر گذشته سخت و تلخ کودکی و شکنجه های روحی و جسمی مادرم افسردگی شدید داشتم ولی خواستم و تغییر کردم بدون دکتر و دارو ،کافیه بخوای کافیه اراده کنی به نشونه ها و علائم توجه کنی به راههایی که پیش پات قرار میگیره عمل کنی ،بازم پیج خواستی معرفی میکنم بهت