2777
2789
عنوان

مامان بزرگم داره دیوونم میکنه

432 بازدید | 17 پست

تقریبا سه ماه خونمونه. از نظر جسمی و عقلی کاملا سالمه.  کل روز رو میخوابه شب که میشه حوصله اش سر میره . از تنهایی هم میترسه . تنها کسی که شبا کنارش میمونه منم . تا میبینه من خوابم شروع میکنه به داد کشیدن ، بیدار شو من میترسم . دیوونم کرده . از طرفی منم شاغلم . واقعا دارم دعا میکنم بمیره . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مشکلی داره وگرنه آدمه عاقل اینکارو نمیکنه !

هیچ مشکلی نداره .حتی آلزایمر نداره . از قصد اذیت میکنه . بهش میگم اینکارو نکن نمیتونم بخوابم . میگه تو نوه منی .مگه چی میشه بیدارت کنم . وظیفه میدونه

خیلی پیرزن اینطوری دیدم.

فکر میکنند چون سنشون بالاست باید بقیه تمام و کمال در خدمتشون باشند.

البته شایدم مشکل ذهنی پیدا کرده باشند.

نمی‌دونم.

ببرش دکتر بگو شبا نمی‌خوابه و داد و هوار می‌کنه قرص خواب براش بنویسه. حداقل شب بتونی بخوابی.

یا صاحب صبر🤲🏻
بدجنس خوب این چه دعاییه ببریدش سالمندان خوب

تا حالا شده دو ماه نخوابیده باشی . سر کار خوابت ببره . خرج خانواده تو بدی . یه پیر هم بیفته روی تو . مامان‌بزرگ من کاملا از روی قصد اذیت میکنه . شبت حوصله اش سر میره .و شدیدا خودخواه هست . آنقدر منو اذیت کرده تو این سه ماه که پنج کیلو لاغر شدم

هیچ مشکلی نداره .حتی آلزایمر نداره . از قصد اذیت میکنه . بهش میگم اینکارو نکن نمیتونم بخوابم . میگه ...

خب نزارید روزا بخوابه ولی اینکه شب وقتی پیشش هستی و بازم میترسه خیلی عجیبه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خب نزارید روزا بخوابه ولی اینکه شب وقتی پیشش هستی و بازم میترسه خیلی عجیبه 

خیلی زن خودخواهیه . آنقدر در حق ما ظلم کرده که حد نداره .باز من دلم براش میسوزه .حتی دختراش خونشون راهش نمیدن .تنها کسی ک قبولش کرده ماییم

مادرشوهرمن اینطوری بودخبرمرگش،دوماه اومد خونمون روزا کامل میخابیدشبا شروع میکرد ب خوندن عمدا ک منو اذیت کنه،جوونم هست 55سالشه خیلیم پیرنیست ک بگم مریضه ،انقدرم پروعه ک نگو،یا پول میخادیا باید عین کنیز دراختیارش باشیم،بعدم ک رفت خونش جفتک انداخت و رفت،گفت هنرکردید دوماه مراقبم بودید باید خیلی کارا واسم میکردید ک نکردید😏ب عمرم موجودی ب این نمک نشناسی و پستی ندیدم،جاریم وزن داداشاش محلش ندادن من از سادگیم اودمش اینجا گفتم تصادف کرده گناداره بعدم طلبکارشد و رفت

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید