2777
2789
عنوان

روز مادر شوهرم بره دیدن مامانش؟

587 بازدید | 42 پست

لطفاااااا کمک کنین عضو شدم که فقط ازتون کمک بخوام واقعا موندم چیکار کنم من چن ماهه عروسی کردم تو عروسی سره اینکه کادو ها دست من باشه یا مادرشوهرم(موقع اومدن به خونه)،مادرشوهرمو خواهر شوهرم دعوا انداختن ک بما اعتماد نداری بعد خواهر شوهرم فحشم داد بهم گف فاح*شه پدر شوهرمم زیر لب غر میزد کلا ن عروس کشون اومدن ن چیزی بعدم که رفتم خونمون فامیلامونم پشت سرمون بودن بدجوریم بارون میومد مادرشوهرم اینا نیومدن خونه مهمونامم موند دم در خونم بالای خونه ی اوناس بعد خیلی خجالت کشیدم همه فامیلام گفتن اینا چ ادمایین عروسشونو تحویل نگرفتن از اون داستانا به بعد رفتو آمد نداریم ن من ن شوهرم الان نمیدونم چیکار کنم بریم دیدنش روز مادر یا ن؟اصلا شوهرم بره یا ن؟یا اگه خواست بره مانعش بشم یا نه؟اینم بگم شوهرم پاش باز بشه دیگه هرروز ور دلشونه‌‌

لطفا هرکی امضامو میبینه برای حل مشکلم یدونه صلوات بفرسته واسه کسی که سالهاست رنگ خوشبختی رو ندیده💔

به نظرم بذار بره عزیزم تو بزرگواریت رو نشون میدی و متوجه اشتباهشون میشن 

نذار بین همسرت و خانواده اش اختلاف پیش بیاد سعی کن با سیاست هم همسرت رو داشته باشی هم خانواده اش رو اما در مورد خواهرشوهرت باید بگم که خیلی بی ادب بوده و بذار ازت عذر خواهی کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بذار بره عزیزم تو بزرگواریت رو نشون میدی و متوجه اشتباهشون میشن  نذار بین همسرت و خانو ...

ینی منم برم عزیزم؟با وجود اینکه مقصر بودن پا پیش نزاشتن برا آشتی موندم چیکار کنم ک ن سیخ بسوزه ن کباب چیکار کنم ک بعدا پشیمون نشم🥲

لطفا هرکی امضامو میبینه برای حل مشکلم یدونه صلوات بفرسته واسه کسی که سالهاست رنگ خوشبختی رو ندیده💔

همین اول بگم‌که کار شما کاملا اشتباه بود ،چه اشکالی داشت که کادوها دست اونها باشه ،ومعمولا هم همینطوره یعنی اول شما دعوا انداختین بعد اونها واکنش نشون دادن،حرف خواهر شوهرت هم واقعا زشت بود ،هر چقدرهم عصبانی بود نباید اون حرف رو میزد  ،بعد حاشا به غیرت شوهرت که بالا سر خونه مادرش زندگی میکنه ولی دیدن مادرش نمیره ،یاد اور کارما زندگی هم بهت میشم .

ینی منم برم عزیزم؟با وجود اینکه مقصر بودن پا پیش نزاشتن برا آشتی موندم چیکار کنم ک ن سیخ بسوزه ن کبا ...

ببین خودت چی برات مهم هست 

اگه من بودم به خاطر همسرم میرفتم ولی خب بی احترامی بزرگی در حقت کردن همش بر میگرده به بزرگواری خودت 

همین اول بگم‌که کار شما کاملا اشتباه بود ،چه اشکالی داشت که کادوها دست اونها باشه ،ومعمولا هم همینطو ...

معمولا کادوهایه عروسی دسته مادرشوهره ؟!!!😳😳😳😳

اولین باره میشنوم . رسمه کدوم منطقه اس ؟!

همین اول بگم‌که کار شما کاملا اشتباه بود ،چه اشکالی داشت که کادوها دست اونها باشه ،ومعمولا هم همینطو ...

اخه یه هفته قبلش ک حنابندونمون بود پولا دستشون بود غیرت نشون ندادن۱۰۰تومن بزارن جیبشون خرج کنن از پولای خودم کش میرفتن خرج میکردن یبارم تو یکی از جشنام اومده بود از مامانم شاباشمو گرفته بود داده بود بعد بع مامانم برنگردوند درضمن یه طرفه قضاوت نکنین شوهرمو پیش همه ی فامیلام سکه ی یه پول کردن درو بستن تو روز عروسی پسرشون رفتن قهر

معمولا کادوهایه عروسی دسته مادرشوهره ؟!!!😳😳😳😳 اولین باره میشنوم . رسمه کدوم منطقه اس ؟!

یا دست مادر هست یا مادر شوهر خلاصه هیچوقت دست خود عروس از سالن تا خونه نیست ،خونه که میان تحویلش میدن .

معمولا کادوهایه عروسی دسته مادرشوهره ؟!!!😳😳😳😳 اولین باره میشنوم . رسمه کدوم منطقه اس ؟!

ارررررررررره واقعا ادن بعضی چیزا میشنوه میسوزه کلا 

منم تو شرایط مشابه هستم ولی نذار شوهرت تنها بره که بگن عروس هم نیاد پسرمون میاد بهمون سرمیزنه خودتم برو که بدونن پسرشون دیگه خانواده داره و تنها جایی نمیره، اما سرسنگین باش رفتی

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻