2777
2789
عنوان

تزریق چربی به صورت

595 بازدید | 11 پست
کسی تجربه داشته ؟ من خودم دو نفر رو دیدم که صورت لاغر داشتن با تزریق چربی صورتشون خوب شده بود و میخام بدونم کسی بوده که تجربه منفی داشته باشه از اینکار و یا موردی رو بشناسه که طرف ناراضی بوده باشه ... در ضمن آیا درسته که میگن اینکار علاوه بر اینکه صورت رو از اون حالت لاغر در میاره موجب جانبازی پوست هم میشه ؟
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
جانبازی = جوان سازی
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=280055&postID=54439663 تاپیک تزریق چربی
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون شیوا جان

من یه کلینیک رفتم برای تزریق چربی کارش افتضاح بود و اصلا موندگاری نداشت ینی هرکی منو میدید اصلا متوجه نمیشد تزریق انجام دادم. ولی یکی از دوستام یه کلینیک معرفی کرد رفتم اونجا دوباره کار تزریق انجام دادم خدا خیرشون بده خیلی خوب انجام داد و موندگاریش عالی بود . اسم کلینیک الیزه لانژه هست سرچ کنی میاره برات. کافی شاپ رایگان هم داره.

از تزریق چربی واسه کارای زیادی استفاده میشه. ولی خیلی روش ایمن و خوبیه. تاثیرشم ماندگاره. چون از سلول های بدن خود فرد استفاده میشه دیگه جایی برای واکنش حساسیتی و اینا نیست. بین این همه فیلرای بی کیفیت خیلی روش خوبیه. این فیلم رو ببین کامل راجبش توضیح داده https://www.instagram.com/p/B7fiy8QpLvn/

سلام عزیزم من چن وقت پیش خواهر شوهرم یه کلینیک بهم معرفی کرد حوالی شریعتی کارش عالی بود. هم تزریق چربی به کل صورت انجام دادم و هم لیزر موهای زائد

اسم کلینیکش هم الیزه لانژست. من که خیلی راضی ام تا 5 سال حتی بیشتر هم ماندگاری داره . مشاورشون هم رایگانه و با دلسوزی کمکت میکنن

آره خیییلی خوبه تزریق چربی

دختر خاله من خیلی صورتش لاغر بود، بنده خدا رفت بینیشم عمل کرد ولی بازم چهره اش تغییری نکرد و اون زیبایی و نداشت ولی از وقتی که رفته پیش دکتر ایمان روغنی چربی به صورتش تزریق کرده کلی تغییر کرده و خوشگل شده 

خودمم میخوام برم پیش دکتر روغنی تزریق چربی انجام بدم خیلی خوشم اومده 

بچه ها مطب دکتر سمت میدون ونکه تو بیمارستان رازی ام هستن من این شماره رو ازشون دارم میذارم براتون ۰۹۱۰۷۸۲۲۹۴۲