2777
2789

عقلم میگه ن 

دلم میگه آره 

دلم میگه ممکنه بعدا بتونی تغییرش بدیی 

عقلم میگه ریسک نکن 

خیلی میترسم 

میشه کسایی ک تجربه داشتن بگن که شدنیه تغییر دادن طرف بعد ازدواج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره که اکر دلت رو انتخاب کمی چقدر ضرر میبینی 

خودم سعی میکنم اگر ضررش کم باشه انجام بدم 

نمیدونم چرا ولی وقتی یه چیزایی رو انجام ندم بعدا خیلی ب دلم میمونه 

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

هیچوقت کسی تا خودش نخواد تغییر نمیکنه

به اید دید بخوای ازدواج کنی هم خودت پیر میشی هم فرصت یه زندگی خوب رو از هردوتون گرفتی

میتونی از اول جوری باشی که بگی اون باید با تو اینجوری رفتار کنه، مثلا با احترام باشه و توجه داشته باشه بهت

ولی هیچوقت نمیتونی اخلاقیشو تغییر بدی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
نه نشدنیه به حرف عقلت گوش کن وگرنه بعدا. پشیمون میشی

پس چجور دلمو موجاب کنم چن ساله باش نامزدم واقعا میخوامش و بیشتر کاراش از سختی‌هایی هس که داره میکشه 

نمیدونم الان اگه کنارش باشم بعدا تغییر میکنه یا دیگه فایده نداره 

تا خودش نخاد هیچ تغییری نیستش

یه سری چیزام هس شاید اون طرف بخاد ولی واقعا نتونه صد درصدشو عوض کنه برات

اگه نظر منو میخای به حرف دلت گوش نده

بجز اصاب خوردی و پیر شدنت وبدبختی هیچی نداره

خیلی طول میکشه

خدایا تو بچین؛تو بچینی قشنگه...
بستگی داره که اکر دلت رو انتخاب کمی چقدر ضرر میبینی  خودم سعی میکنم اگر ضررش کم باشه انجام بدم ...

نمیتونم که نباشه ولی میترسم بودنش هم بعدها منو بترسونه

پس چجور دلمو موجاب کنم چن ساله باش نامزدم واقعا میخوامش و بیشتر کاراش از سختی‌هایی هس که داره میکشه& ...

چ تغییری میخوای

من هم تو جال توام ولی میخوام گ توجهس لیدا بیشتر بطه الان نداره 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بعد از ازدواج عشق و دوست داشتنه کمتر میشه و منطق میاد رو کار، خصوصیات اخلاقی بیشتر دیده میشه، چون دیگه به دستش اوردی و عطش خواستن طرفو نداری

باید با مشکلات سر و کله بزنی، زندگی سخته، و همین باعث میشه اخلاقای طرف که باب میلت هم نبوده بیشتر نمود پیدا کنه

عشق لازمه ولی همه چیز نیست

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
پس چجور دلمو موجاب کنم چن ساله باش نامزدم واقعا میخوامش و بیشتر کاراش از سختی‌هایی هس که داره میکشه& ...

یه ادمیه که بیستو چندسال یا سی و چند سال اون خلقو خو رو داشته باهاش عجین شده و شخصیتشو شکل داده تو نمیتونی عوض کنیش یا امید داشته باشی بعدا بتونی عوضش کنی چون غیرممکنه

حالا ببین با اینی که هست کیتونی کنار بیای یا نه بعد تصمیم بگیر اما به اینکه تغییرش بدی امید نداشته باش