2777
2789
عنوان

دلم برای دخترم کبابه...

252 بازدید | 13 پست

من دخترم هنوز از نوزادی الرژی داره با اینکه چهار سالشه...بردمش پیش دکتر متخصص الرژی که از تست و اینا گرفت و یک رژیم غذایی داد و یک سری دارو که به محض قطع شدن دارو ها، دوباره الرژیش برگشت

بعد به پیشنهاد بعضیا..بردمش طب سنتی..که دوبار حجامت کرد و شربت برای کبدش داد..بعد از خوردن شربته.. لکه های اگزما و کهیر روی بدنش تیره شد مخصوصا قسمت پاهاش..الان دو ماه میگذره و من هر شب با روغن و انواع کرم بدنشو چرب میکنم ولی لکه ها نمیره و همینطور حساسیت داره...

دیگه واقعا درمونده شدم..حالا شنبه میبرمش ازمایش..دعا کنید چیزی نباشه..شما اگه تجربه ای دارید..بگید لطفا

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈

حالا من به هر کی میگم طب سنتی رو قبول ندارم میگه اشتباه می‌کنی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم کهیر دارم

بنظرم با هرچیزی بدنشو چرب نکن ممکنه بازمـباعث حساسیت بشه

لوسیون بتامتازون خیلی خوبه البته بستگی ب شرکت داروسازیش داره اگه خریدی حس کردی ب درد نمیخوره یه نمونه دیگشو بخر

من دوتا گرفتم یکیش خیلی خوب بود

تجربه ندارم ولی پیش دکتر خوب ببر الان با توجه به سهمیه ها و... دکتر واقعا دانا کم شده 

مامانم ۲۰ سال از درد کمر هر دکتری بگین رفت تا اینکه دیگه ناامید شد از درمانش، بعد طی ی زخم معده دکتر گوارش فهمید از درد کمر قرص میخوره که زخم معده گرفته گفت احتمالا روماتیسمه و دقیقا روماتیسم بود و با ی قرص ساده کمر دردش الان خوب شده بعد ۲۰ سال

یعنی تو اون ۲۰ سال یکی از اون همه دکتر متخصص کودن نفهمید ی آزمایش روماتیسم بنویسه براش!

بهتر رژیم غذایی رو رعایت کنید کم کم بزرگ شدنی به برخی غذاها یا همون آنتی ژن ها بدنش عادت می‌کنه و آل ...

الان تو سن رشد اصلا ریسک نکن بزار حداقل تا دوازده سالگی همین رژیم رو داشته باشه

من دکتر طب سنتی نرفتم

فقط ی عطاری خیلی خوب تو شهرمون رفتم مشکلمو گفتم

بهم شربت زرشک دادن

خیلی خندم گرفت ..باوخورم گفتم من این همه کار کردم جواب نگرفتم یعنی قراره با شربت جواب بگیرم و خوب بشم؟

شاید باورتون نشه ولی از وقتی میخورم دیگ اصلا کهیر نمیزنم😂

و هروقت قطعش میکنم بعد از ی مدت برمیگرده

بدیش همینه باید یکسره بخورم

روزی یک استکان بعد از غذا میخورم

سه سال بود کهیر داشتم با این ی راه جواب گرفتم

روزای اول ک میخوردم بازم کهیر میزدم ..ی ۱۵ روز زمان برد تا کهیرمو از بین ببره

الان تو سن رشد اصلا ریسک نکن بزار حداقل تا دوازده سالگی همین رژیم رو داشته باشه

بعدش برای درمان برخی آنتی ژن ها واکسن هست که برای بسیاری جواب داده و دختر شما هم می‌تونه از این واکسن ها بزنه

بعدش برای درمان برخی آنتی ژن ها واکسن هست که برای بسیاری جواب داده و دختر شما هم می‌تونه از این واکس ...

کجا ببرمش که واکسن بزنه؟

میگن نوردرمانی خیلی خوبه ..برای بیشتر بیماری های پوستی کهیر.. دور از جون پیسی.. حساسیت های پوستی و ...

تهران

نور درمانی چیه؟

کجا ببرمش که واکسن بزنه؟

الان کوچیک هست متخصص آلرژی کودکان باید برید 

واکسن هم برخی آنتی ژن های رایج هست مثل آنتی ژن گوچه فرنگی که کسی بهش آلرژی داره با دوز کم چندین مرتبه بهش تزریق می کنند تا بدن به این آنتی ژن عادت کنه 

تو بسیاری از افراد جواب میده و متخصص آلرژی کودکان هست که تجویز می کنه

الان سن رشد هست مراقب باش و رژیم غذایی رو رعایت کن تا به سلامت بزرگ بشه بعدا احتمال داره کم کم بدنش به خیلی از آلرژن ها عادت کنه 

تهران نور درمانی چیه؟

طی چند جلسه یک سری نور و پرتو میتابونن که باعث میشه خیلی از بیماری های پوستی خوب بشه.کهیر هم جز این بیمارس هاست

نوردرمانی فقط سه جای ایران هست

تهران و بندرعباس و شیراز

بندرعباس رو میشناسم چون شهر خودمونه ولی تهران رو نمیدونم باید پرس و جو کنین