2777
2789

نگران نشید😂🥴. یه نفر اومده بود دایرکتم که ازدواج کرده بعد خودشو معرفی کرد گفت شوخی کردم رفیقشم خیلی وقته ازت خوشم میاد  میخواستم باهم باشیم 😐😐😏 بلاکش کردم

یک صلوات برام میفرستید❤️

الان میریزند سرت. 

از تاپیک دروغ خیلی بدشون میاد. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب 😐😐 از نظرم زن گرفتنشم دروغ باشه بقیه چیزایی که گفتی قابل جبران نیستا مثل این که میگی رفیق باز اهل مشروب و قلیون و هول و بی اصالت همشو خودت گفتی به نظرم اینا مشکل جدیه ها

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣
الان میریزند سرت.  از تاپیک دروغ خیلی بدشون میاد.

عزیزم من دروغ نگفتم که خودمم خوشم نمیاد از اینکار منظورم این بود که اون پیج فیکی که اول خودشو اکسش معرفی کرد فهمیدم دوستش بوده دروغ گفته 

یک صلوات برام میفرستید❤️

عجب 😐😐 از نظرم زن گرفتنشم دروغ باشه بقیه چیزایی که گفتی قابل جبران نیستا مثل این که میگی رفیق باز ...

دقیقاااااا ولی خب میدونی چیه دختر🥲 اون منو طلسم کرده😔 بختم فقط واسه خودش بازه خیلی ناراحتم

یک صلوات برام میفرستید❤️

عزیزم من دروغ نگفتم که خودمم خوشم نمیاد از اینکار منظورم این بود که اون پیج فیکی که اول خودشو ا ...

تاپیک خودتون نبوده؟ 

تاپیک فرد دیگه ای بوده؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تاپیک خودتون نبوده؟  تاپیک فرد دیگه ای بوده؟

نهه تاپیک خودم کلا منم فکرکردم واقعا زن گرفته اما خب اونی که این پیامو داده بود خودشو معرفی کردکه دوستشه از راه این دروغ میخواست بامن دوست شه

یک صلوات برام میفرستید❤️

دقیقاااااا ولی خب میدونی چیه دختر🥲 اون منو طلسم کرده😔 بختم فقط واسه خودش بازه خیلی ناراحتم

آخی عزیزم عشق بد دردیه می‌دونم ولی ببین اگه قبل ازدواج این عشق چشمتو کور کنه خدایی نکرده میبینی ده سال بعد بدتر گرفتارش شدی ببین تو دوران نامزدی معمولا همه خودشونو قدیس و فرشته نشون میدن بعد ازدواج روشونو نشون میدن این از الان نشون داده به نظرم اگه اصلا نمیخوای جدا شی من به هیچ عنوان نمیگم جدا شو فقط میگم حتما پیش مشاور برید این یه نصیحت خواهرانه از من به تو که اگه بی توجهی کنی تو زندگی مشترک به مشکل میخوری ❤️❤️

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣
آخی عزیزم عشق بد دردیه می‌دونم ولی ببین اگه قبل ازدواج این عشق چشمتو کور کنه خدایی نکرده میبینی ده س ...

مرسی از راهنماییت قشنگم 

اون اصلا لیاقت منو نداره بهش گفتم بیا بریم پیش مشاور گفت مشاور چیه بابا 

خودم رفتم بشدت منع کرد تاکیید کرد که رهاش کنم مگر اینکه تغییرکنه

یک صلوات برام میفرستید❤️

مرسی از راهنماییت قشنگم  اون اصلا لیاقت منو نداره بهش گفتم بیا بریم پیش مشاور گفت مشاور چیه ...

خواهش میکنم گلم 

خب حداقل مشاور نمیاد خودت باهاش حرف بزن بگو یه سری چیزا باعث میشه زندگی مشترک پا برجا بمونه اگه تو به این کاران ادامه بدی خب زود میپاشه 

ببین عزیزم الان جدا بشی و یه سال بگیم ناراحتی بکشی خیلی بهتر از یه عمر بدبختیه من اصلا  اصرار نمیکنم جداشو فقط میگم با عشق و احساس تصمیم نگیر خیلی خوب فکر کن ❤️

خواهش میکنم گلم  خب حداقل مشاور نمیاد خودت باهاش حرف بزن بگو یه سری چیزا باعث میشه زندگی مشترک ...

دقیقاا عزیزم الان که به پشت سرم نگاه میکنم میبینم اگه فلان روز فلان جا بابت فلان کارش جدا میشدم چقدر بهتر بود 

بارها باهاش صحبت کردم و دوروز بعد فراموش کرد الانم جدا شدم خداروشکر فقط اون منو طلسم کرده🥲 که نتونم باکسی جزاون باشم میترسم از شروع دوباره

یک صلوات برام میفرستید❤️

اینجا همه تاپیک ها دروغه 

عادت کردیم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞