2777
2789
عنوان

خانواده همسر بی منطق

129 بازدید | 11 پست

وقتی میریم خونشون و سرما خوردن ،میان بچه زیر یکسال من رو بغل میکنن و بوس میکنن و و سرفه و عطسه واصلا رعایت نمیکنن و انکار میکنن که سرما خوردن ،اگه از قبل هم ازشون بپرسم میگن سرما نخوردیم و خوبیم .شوهرم اینجوری نیست که وقتی ببینه سرما خوردن ،بگه برگردیم و واقعا از دستشون دیوونه شدم

خانواده شوهر منم اینطورین .

میگن نه سرما خوردیم نه هیچی 

؛( 

بعد بچم میگیره ازشون .قبلش ام بپرسم دروغ میگن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اامواده شوهر منم اینطورین . میگن نه سرما خوردیم نه هیچی  ؛(  بعد بچم میگیره ازشون ...

وای چرا اینا اینجورین،خب ناراحت نمیشم بچه مریض میشه،بچه گناه داره آخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مستقیم بهشون بگو الان شما سرفه میکنی عطسه میکنی و... نشانه ی سرما خوردگیه بهتره به بچه انتقالش ندید چون سرما خوردگی برای ادم بزرگا یه چیز طبیعیه خیلیییی از بچه ها بودن که فقط با یه سرما خوردگی دور از جون زبونم لال مردن...

رک و روراست حرفتو بزن من توی این زمینه ها رک حرفمو میزنم با خانواده ی شوهرم...

بگو دکتر گفته بچه رو نباید بوس کنید آلرژی داره نباید  نفس کسی تو صورتش بخوره ‌.....

بعدشم بگیرش بغل خودت بگو مریض بوده یکم بد قلق شده بغل کسی نمیره

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

یه بار بهشون گفتم بچم از شما سرما خوردگی گرفته ،مادرشوهرم گفت من که اصلا قبول ندارم  این که یکی از یکی دیگه بگیره

آخر که تو اون هوای آلوده هستیم

خوب حداقل نفس ‌مستقیم به صورتش نمیخوره 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
عزیزم مستقیم بهشون بگو الان شما سرفه میکنی عطسه میکنی و... نشانه ی سرما خوردگیه بهتره به بچه انتقالش ...

آخه من هر بار که رک میگم ،میگن نه ما سرما نخوردیم و از طرفی هم شوهرم بدش و میاد و هر بار دعوا که چرا اینجوری گفتی

نه . عقل ندارن راحتن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

آخه من هر بار که رک میگم ،میگن نه ما سرما نخوردیم و از طرفی هم شوهرم بدش و میاد و هر بار دعوا که چرا ...

به شوهرت بگو وقتی که بچه مریض شد خودت خوبش میکنی؟‍؟

تو فصل زمستون رفت و امدت رو کمرنگ کن اگر امکانش هست

بدم میاد از ادم دروغگوووو😡🤬

یه بار بهشون گفتم بچم از شما سرما خوردگی گرفته ،مادرشوهرم گفت من که اصلا قبول ندارم  این که یکی ...

بگو یکم بروز رسانی بشید مادرجان 

یکم از دور و وریا پرس و جو کنید توی فضای مجازی تحقیق کنید تا متوجه بشید 

ای خدا اینا طبیعت زندگی رو هم قبول ندارن چه ادمایین