2777
2789

همین دو ماه پیش بود تقریباً 

رفتیم آزمایش دستمو گرفت پیشونیمو بوسید چنان اخم کردم و چسبیدم به در ماشین بیچاره هنگ کرد

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو نامزدم از قبل با هم دوست بودیم بعد وقتی گفتن بریم حرف بزنبن من از بی حرفی برگشتم میگم اگه  دعوامون بشه من با چی میزنی و بخاطر  اینکه چرا نگفته گل که زدن نداره بوییدن داره باهاش جر کردم الان یادش میاد گریم میگیره  یعنی وقتی طرف مقابلت بیشتر از 27 باشه تو انگار بچه هستی پیشش

منو نامزدم از قبل با هم دوست بودیم بعد وقتی گفتن بریم حرف بزنبن من از بی حرفی برگشتم میگم اگه  ...

یعنی ادم این کاراش یادش میفته دوست داره اب بشه بره تو زمیننن

من دوران عقدمه هنوز کار سمی نکردم از نظر خودم 😂😂😂

نه تو جمع مدام ب شوهرم میچسبم 

نه شب خونه اقوام موندیم باهاش تو یه اتاق خوابیدم 

نه پست و استوری و بیوی عاشقانه گذاشتم 

نه پروفایلم عکسای مراسم عقدمو گذاشتم 😂😂😂

نه اسم همسرمو همسرم عشقم فلانم سیو کردم 😂😂😂

نه هم موهامو زرد عقدی کردم 

نه هم هرجا میرم سفید می‌پوشم 😂😂😂

من دوران عقدمه هنوز کار سمی نکردم از نظر خودم 😂😂😂 نه تو جمع مدام ب شوهرم میچسبم  نه شب خون ...

به تو میگن نمونه😂💕

من دوران عقدمه هنوز کار سمی نکردم از نظر خودم 😂😂😂 نه تو جمع مدام ب شوهرم میچسبم  نه شب خون ...

عه چقدر منی  و منی که همه حس مجرد بودن بهم دارن🤣😁 دوستام بعضی اوقات یادشون میره من نامزد دارم

منو نامزدم از قبل با هم دوست بودیم بعد وقتی گفتن بریم حرف بزنبن من از بی حرفی برگشتم میگم اگه  ...

وای خدا چقدر خندیدم😂😂😂