2777
2789
عنوان

اگه پسر بودین نظرتون چی بود ؟

850 بازدید | 66 پست

پسرای سایت هم اگه دیدن این تاپیک رو ، جواب بدن 

اگه یه دختر خجالتی باشه 

آروم و ساکت باشه 

اهل رل زدن و صمیمی شدن با همه نباشه 

جلف نباشه 

مستقل باشه و دلش بخواد استقلال مالی و کاری داشته باشه 

همیشه حد و مرزهای خودشو داشته باشه 

توی خانواده ی خوبی هم بزرگ شده باشه 

باهاش میرفتین تو رابطه یا نه؟ یا انتخابش میکردین؟ 

دلیل تون چی بود ؟ 

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

الان فقط دخترای کار بلد میتونن جذب کنن پسرارو 

دوره زمونه آروم و خانوم بودن گذشته متاسفانه 

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره،خودم همین مدلیم با این تفاوت ک خیلی خجالتی نیستم  و خیلی خواهان دارم برا ازدواج 

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

نه

از آدم ضعیف و خجالتی خوشم نمیاد

دوست داشتم با یه دختر شیطون باشم از اونا ک مدام به فکر اینه شادم کنه از اونا ک بلدن گلیم خودشون و از آب بکشن و زرنگن و با همه بلدن ارتباط بگیرن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

درسته دخترم 

اما به جای پسرا میگم که 

این دختر نیست که 

زهرماره

با پنج کیلو عسلم نمیشه خوردش 

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
نه دوست نمی‌شدم باهاش چون حس خوبی نگرفتم

چرا حس خوبی نگرفتی عزیزم ؟ 

یکم توضیح میدی واسم؟

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

همه ی خصوصیاتش خوبه،  فقط روی خجالتی بودنش باید کار کنه

من بودم باهاش ازدواج میکردم🤣 خودمم خجالت و اروم و ساکت بودنشو درست میکردم، ینی یادش میدادم

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...