2777
2789
عنوان

پلی کیستیک دارم کسی تجربه کرده؟

130 بازدید | 11 پست

۲۳سالمه ۱۹ سالگی پلی کیستیک گرفتم یه سال پریود نشدم تو این مدت هم پروژسترون دکتر داد و قرص یاسمین

الانم مشکلم حل شده ولی اضافه وزن پیدا کردم دکتر هم قرص متفورمین میده ک میخورم افت قند پیدا میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون تنبلی تخمدان هست منم 30 سالمه از همون 20 سالگی اینا دارم قبلنا خیلی حساس بودم هی میرفتم سونو ولی یه سال پیش ی دکتر رفتم گفت لازم نیست انفگقدر بری سونو به منم متفورمین داد حالت تهوع شدید میگرفتم 

الان گوش شیطون کر یه ساله عقب نیوفتاده اوکی ام 

حسبنا  الله ونعم الوکیل  

قرص نخور بجاش شروع کن ورزش و رژیم

منم پلی کیستم 

دمنوس رازیانه و عرق بو مادران،زیره  بخور روزی یه بار 

سردی خوردنو کم کن ،حله هوله قطع کن 

شیرینی جات عامل اصلی کیسته 

دعا میکنم جفتمون درمان شیم 

منم اضافه وزن دارم 

اخه دکترا میگن درمان نداره سبک زندگی و تغذیه و ژنتیکه دارو درمان نداره انگار

عزیرم مشکلات رحمی همش از سردی رحم بوجود میاد میگن میوم درمان ندارند ولی با طب سنتی درمان میشه اونم از ریشه ما برات دارو گیاهی تجویز میکنیم تدابیر خانگی هم میگیم که رعایت کنید تا رفع بشه مشکلتون

قرص نخور بجاش شروع کن ورزش و رژیم منم پلی کیستم  دمنوس رازیانه و عرق بو مادران،زیره  بخو ...

امیدوارم واقعا سخته وهمه چیو تحت تاثیر قرار میده ایشالا ک خوبشیم 

الان چند کیلویی؟من یهو بیست کیلو اضافه کردم اعصابم خورده 

منم 10 کیلو الان 15 کیلو اصافه دارم 70 کیلو ام تا حالا همچین وزنی نرسیده بودم تو این 30 سال 

حسبنا  الله ونعم الوکیل